Politic

Aparatul primarului municipiului Orhei crește

În anul curent, 2018, aparatul primarului municipiului Orhei devine mai mare.  Aceasta rezultă din câteva decizii aprobate de Consiliul Municipal Orhei la sfârșitul anului trecut, relatează radioorhei.info.

La începutul lunii decembrie 2017, consilierii municipali au decis să majoreze statele suplimentare de personal de la 17 la 19 unităţi și au stabilit că cifra totală a angajaților aparatului  primarului va fi de 55,5 unităţi.

 La sfârșitul aceleiaşi luni, într-o altă decizie, cifra efectivului de personal din cadrul aparatului primarului apare şi mai mare – în creştere până la 58,5 unităţi, adică cu încă 3 unităţi.

Statele suplimentare de personal din cadrul Primăriei Orhei sunt finanțate din contul taxelor locale. La sfârşitul anului trecut, consilierii municipali au aprobat şi decizii, în baza cărora, în anul 2018, cresc considerabil şi  taxele locale.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker