Evenimente

Cadouri din Germania pentru copiii din Telenești

Reprezentanții organizației de caritate ”Humedica” din Germania, însoţiţi de voluntarii AO ”Altair-Z” din Bălți, au împărțit la circa 200 de copii din Telenești cadouri tradiționale de Crăciun. 

Discipolii caselor de copii de tip familie au pregătit pentru oaspeţi cele mai frumoase colinde. Ecaterina Furculiță, vicepreședinta raionului Telenești ne-a relatat că Asociaţia Obştească ”Altair-Z” a adus cadouri copiilor din raionul Telenești și la începutul anului 2017.

”Dar de data asta echipa lor, formată din studenți de la instituțiile de învăţământ din Bălți și voluntari din Germania, în frunte cu președinta asociației, dna Cecilia Graur, au reușit să bucure mai mulți copii din familiile numeroase şi din casele de copii tip familie”, a remarcat dna Furculiță.

La rândul ei, Cecilia Graur ne-a spus că voluntarii, în cadrul actualelor sărbători de iarnă, au poposit în mai multe raioane.

”Începănd cu 20 decembrie 2017 am reușit să trecem prin raioanele Fălești, Șoldănești, Dubăsari, Glodeni. Peste 2000 de copii au beneficiat de cadouri de Crăciun trimise de la partenerii noștri din Germania. Aici, la Telenești, conducerea raionului și Direcția Asistență Socială și Protecţia Familiei ne-au organizat o întâlnire foarte emoționantă cu aceşti copii minunaţi. Anul acesta la Caravană au participat personal și câțiva reprezentanți ai organizației de caritate ”Humedica” – Alastar Scott, Roswita Victoria Bahner-Gutsche, Haim Bilga, cărora le mulțămim pentru conlucrare și parteneriat”, a menționat dna Graur.

Ion Cernei

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker