Evenimente

Diplome şi premii pentru coordonatorii SNV

Să faci voluntariat este un lucru nobil și la fel de minunat este să mobilizezi, într-o singură săptămână, 23 186 de persoane care să participe la activități de voluntariat în toată țara. Cu această performanță se pot mândri Coordonatorii Raionali din Săptămâna Națională a Voluntariatului (SNV) 2017, care a avut loc în perioada 2 – 8 octombrie 2017.  În total, 34 de persoane au avut statutul de Coordonatori SNV și rolul lor a fost de a promova voluntariatul în raioanele din Republica Moldova relatează http://www.consiliulong.md.

Iar recent, în cadrul Conferinței Naționale a Voluntariatului 2017 au fost premiaţi cei mai activi coordonatori SNV. De diplome s-au învrednicit toți cei care s-au implicat în SNV, iar de premii bănești s-au învrednicit 10 Coordonatori, selectați în baza numărului de activități documentate și a numărului de activități / acțiuni organizate în SNV 2017.

Liuba Stavinschi, coordonatoare raională SNV în raionul Rezina, pentru 54 de activități, dintre care 50 însoţite de fotografii, s-a învrednicit de premiul III în valoare de 4 100 de lei.

Cu un premiu în valoare de 3 470 de lei a fost apreciată munca Svetlanei Taras, coordonatoare raională SNV în raionul Orhei, pentru 42 de activități, dintre care 40 cu fotografii, relatează sursa citată.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker