Util

Horoscopul Săptămâna 15-21 ianuarie 2018

Berbec

Sănătate

Din câte se pare, se întrevede o săptămână în care nu figurezi pe lista neagră a astrelor din punct de vedere emoțional și medical. Stai mai mult decât bine la aceste capitol, iar orice provocare se prefigurează din punct de vedere fizic sau sufletesc, ești capabil/ă să o depășești într-o manieră care nu produce și mai multe alte probe. Străduiește-te să le faci față cu brio, orice ar fi.

Bani și carieră

Luna Nouă de miercuri se perfectează tocmai în casa carierei din horoscopul tău general, indiciu cum că ai putea fi surprins/ă cu o propunere de promovare cândva în următoarele două săptămâni. Dacă nu te-ai concentrat pe obținerea unei funcții mai bune, ar fi cazul să îngrași procul în Ajun, arătându-le superiorilor care este cu adevărat valoarea ta ca profesionist.

Familie și cuplu

De joi încolo, Venus se mișcă prin casa prietenilor din horoscopul tău general, fapt pentru care se prea poate ca viața ta socială să urmeze o curbp ascendentă în săptămânile care urmează. Întâlnești oameni noi care-ți împărtășesc visurile, speranțele și idealurile, iar acest lucru aduce un suflu nou în viața ta. Caută să stabilești relații cu aceștia și vei vedea cât de mult bine îția va face.

Taur

Sănătate

Luna Nouă de miercuri se desăvârșește tocmai în casa filozofiei tale de viață, ceea ce denotă că-n următoarele două săptămâni se arată ocazii propice de a aduce ajustări sistemului tău de valori, principii și credințe. Iată un prilej mai mult decât bun să-ți stabilești dezideratele pe anul care vine. Nu te abate de la convingerile tale și asigură-te că dai dovadă de seriozitate în tot ce faci.

Bani și carieră

Luni și marți, se prea poate să fie nevoie să pleci într-o delegație la o distanță destul de mare de casă ori să trebuiasă să rezolvi unele treburi pe la ghișeele instituțiilor statului. Dacă lucrurile stau așa, astrele te favorizează să le duci la bun sfârșit într-un timp util. Oricare ar fi situația, cert este că treburile se vor aranja într-o manieră mai mult decât favorabilă. Trebuie doar să vrei.

Familie și cuplu

Luna Nouă de miercuri aduce un nou început și în relația pe care o ai cu rudele partenerului ori cu cei dragi ai tăi stabiliți în celălalt capăt al țării sau chiar în străinătate. Poate că menținerea unui contact stabil necesită muncă, dar vei vedea că ai multe de câștigat dacă te străduiești să rămâneți apropiați. În momentele de cumpănă, ajutorul lor va fi unul mai mult decât vital.

 

Gemeni

Sănătate

Luna Nouă de miercuri se formează tocmai în casa transformărilor din horoscopul tău general, indiciu cum că venirea noului an te-ar putea răscoli mai mult decât anticipezi, cel mai probabil pentru că te raportezi la evenimentele cu impact emoțional destul de puternic din 2016. Indicat ar fi să acorzi timp meditației și introspecției pentru a întâmpina anul care vine cu sufletul liniștit.

Bani și carieră

Dacă anul trecut ai avut parte de un număr prea mare de discuții în contradictoriu cu partenerul de viață și/sau afaceri pe tema finanțelor și a bunurilor câștigate și/sau deținute la comun, poate ar fi cazul să clarificați acest aspect în noul an. Luna Nouă de joi creează contextul astral necesar unor astfel de lămuriri, deci căutați să profitați de el așa cum se cuvine. Dați-i bice imediat.

Familie și cuplu

Luna Nouă de miercuri își exercită influența și asupra vieții de cuplu, atrăgându-le atenția celor născuți/te în acest semn că dau dovadă de prea multă răceală în cuplu și c-ar fi cazul să facă ceva în acest sens. Seriozitatea pe acest plan nu ar trebui să atragă după sine o atitudine glacială în raport cu partenerul. Dacă s-a ajuns la așa ceva, cel mai bine ar fi să se ia măsuri în acest sens

Rac

Sănătate

De vineri până duminică, Luna se mișcă prin casa filozofiei tale de viață din horoscopul tău general, indiciu cum că weekend-ul acesta poate veni la pachet cu evenimente care te pot ajuta să aduci unele ajustări binevenite sistemului tău de valori, principia și credințe. Ar fi cazul să faci acest lucru dacă-ți dorești să evoluezi în direcția adevăratului tău potențial în perioada aceasta.

Bani și carieră

Luna Nouă de miercuri indică faptul că relațiile interumane pot reprezenta un aspect-cheie al vieții tale profesionale de anul acesta. Axează-te așadar pe cultivarea parteneriatelor, a colaborărilor și a legăturilor avute cu clienții întrucât poți avea de câștigat de pe urma asocierii cu ei. Poate n-ar fi rău să investești mai mult timp și energie în proiectele avute cu aceștia.

Familie și cuplu

Luna Nouă de miercuri îți mai arată și faptul că anul acesta poți înregistra progrese mari și de durată în viața de cuplu. Chiar dacă n-a curs lapte și miere pe acest plan de ceva timp încoace, nu înseamnă că aceste evenimente v-au șubrezit fundația relației. Ba din contră, v-ați apropiat și mai mult, având așadar șansa de a construi și mai mult împreună în anul care vine. Fiți o echipă.

Leu

Sănătate

Luna Nouă de miercuri se manifestă plenar tocmai în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu cum că dacă nu te îngrijești suficient de bine, ai putea avea probleme cu spatele sau dinții în noul an. De dorit ar fi să faci un control dacă nu te simți prea bine și să eviți orice fel de neplăcere de ordin medical în noaptea dintre ani. Nu-ți dorești să fie un eșec lamentabil.

Bani și carieră

Din punct de vedere profesional, Luna Nouă de miercuri îți poate aduce o săptămână destul de plină și aglomerată. Dacă însă dai dovadă de seriozitate și-ți faci treaba cu simț de răspundere, nu te îndoi că astrele vor fi de partea ta. Așadar, de dorit ar fi să nu fi delăsător/oare și să te mulțumești cu o calitate medie a muncii tale. E în puterea ta să demonstrezi că te iei în serios.

Familie și cuplu

Miercuri și joi, Luna se mișcă prin casa partenerului din horoscopul tău general, indiciu cum că dacă dispui de timp liber la mijlocul acestei săptămâni, de dorit ar fi să faci în așa fel încât să îl petreci cu persoana iubită. Organizează o activitate care să vă aducă împreună și vei vedea cât de bine vă va prinde să stați mai mult timp unul în compania celuilalt. Veți avea multe de câștigat.

Fecioară

Sănătate

De joi încolo, Venus se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, fapt pentru care se conturează o tendință de îngrășare și delăsare în săptămânile care vin. Totuși, această planetă te poate ajuta, de asemenea, să aduci o schimbare înfățișării tale, dacă urmărești să aduci unele ajustări la acest capitol. Caută deci să schimbi câte ceva, pe ici, pe colo. E în avantajul tău.

Bani și carieră

De vineri până duminică, Luna se mișcă prin casa asociaților, clienților și colaboratorilor, indiciu cum că dacă vrei să legi unele relații profesionale de perspectivă și lucrative, poate ar fi cazul să investești mai mult timp și energie în ele. Invită oamenii cu care cauți să te afiliezi în oraș și caută să consolidezi legăturile cu aceștia. Vei vedea cât de bine îți va prinde acest lucru pe viitor.

Familie și cuplu

Luna Nouă de miercuri se perfectează în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, fapt pentru care-n 2018 partenerul și cei mici vor juca un rol-cheie în viața ta. Iată o veste mai mult decât bună pentru aceia/lea care plănuiesc să-și mărească familia ori să-și găsească partenerul potrivit. Astrele sunt de partea lor în acest demers, indiciu cum că-și vor împlini dorințele.

Balanţă

Sănătate

Luna Nouă de miercuri se perfectează în casa familiei, fundația universului tău interior, semn că dacă vrei să pășești cu dreptul în 2018, este necesar să faci în așa fel încât să treci peste eventualele resentimente avute în raport cu cei dragi. Poate că nu-ți va fi ușor să treci peste unele evenimente neplăcute din copilărie sau pricinuite de ei, dar te vei simți mai bine dacă o faci.

Bani și carieră

Luna Nouă de miercuri indică faptul că-n 2018 sunt favorizate astral investițiile imobiliare. Dacă te gândeai de ceva vreme să închiriezi, cumperi sau să vinzi un spațiu comercial sau de locuit, ar i momentul s-o faci chiar în decursul următoarelor souă săptămâni. Prețul asupra căruia se va cădea de acord va fi unul avantajos pentru tine, deci nu ezita să faci o astfel de manevră.

Familie și cuplu

Familia pare să joace un rol important, poate mai vizibil decât de obicei, în viața ta în anul nou. Acesta este mesajul Lunii Noi de miercuri pentru tine. Indicat ar fi să dai curs unui nou început în raport cu părinții, mai ales dacă încă le porți pică pentru unele lucruri din trecut sau chiar din copilărie. Caută să te pui în locul lor și vei vedea că nu-i mai poți judeca tot atât de aspru.

Scorpion

Sănătate

Nu se întrevede, în cazul tău, o săptămână solicitant/ă din punct de vedere medical și/sau emoțional. Ai multe de câștigat totuși dacă te dedici exercițiilor de gestionare a stresului și a tensiunii. Uneori tinzi să le dai curs și acestea ajung să pună stăpânire pe tine. Caută să te calmezi și vei vedea că lucrurile vor merge mult mai bine când le tratezi cu mult calm și tact.

Bani și carieră

Luna Nouă de miercuri se formează în casa comunicării, a deplasărilor pe distanțe scurte și a contractelor, indiciu cum că-n viața ta profesională de anul acesta vei avea parte de multă alergătură prin oraș, întâlniri de afaceri, ședințe și negocieri de tot felul. Mizează pe abilitățile tale de comunicare și socializare întrucât se vor dovedi de o importanță aparte pentru cariera ta.

Familie și cuplu

Cu prilejul Lunii Noi de miercuri, n-ar fi rău să schimbi ceva și la atitudinea ta vis-a-vis de rudele tale apropiate, cu atât mai mult dacă nu v-ați avut tocmai bine în ultimul an. În cazul în care reușiți să vă apropiați mai mult, vei vedea că încep să dispară unele frustrări pricinuite de această situație. Ai de câștigat dacă lași deoparte orgoliul și iei uneori inițiativa împăcării.

Săgetător

Sănătate

Din câte se pare, astrele nu pun gând rău acestui sector al vieții tale săptămâna aceasta, dar ține cont că tranzitul lui Saturn prin zodia nașterii tale te-a lăsa destul de vlăguit/ă și slăbit/ă și ar fi cazul să nu exagerezi în vreun fel sau altul. Caută să faci în așa fel încât să nu te epuizezi la începutul săptămânii și în weekend să fii într-atât de obosit/ă încât să nu mai poți face nimic.

Bani și carieră

Luna Nouă de miercuri se perfectează în casa banilor și a bunurilor câștigate prin munca proprie, indiciu cum că acest sector de viață va juca, mai mult decât în alți ani, un rol important în viața ta. Dacă te concentrezi asupra lui, nu te îndoi că vor apărea oportunități de a-ți suplimenta veniturile și/sau valorifica economiile. Vei ajunge departe dacă nu le pierzi din vedere.

Familie și cuplu

De vineri pănă duminică, Luna se mișcă prin casa familiei din horoscopul tău general, fapt pentru care se recomandă ca weekend-ul acesta să-l dedici rudelor celor mai apropiate. Indicat ar fi așadar să faci în așa fel încât să organizezi o masă la care să inviți toată familia extinsă. V-ar prinde foarte bine să vp puneți la curent cu felul în care v-a tratat viața în ultima perioadă.

Capricorn

Sănătate

Luni și marți, Luna se mișcă prin zodia nașterii tale căreia-i corespunde casa vitalității din horoscopul tău general, fapt pentru care nivelul tău de energie ar putea fluctua destul de mult săptămâna aceasta. Se întrevede așadar un început de săptămână în care te simți bine în pielea ta, dar bateriile tale s-ar putea să nu susțină planurile active pe care ți l-ai propus în acel interval.

Bani și carieră

Joi, Venus intră în casa banilor și a bunurilor câștigați din munca proprie, indiciu cum că în următoarea perioadă, se întrevăd oportunități de a-ți suplimenta veniturile și/sau valorifica economiile realizate până acum. Oricare ar fi situația, cert este că începi s-o duci din ce în ce mai bine din punct de vedere profesional, dar mai ales financiar. Lucrurile se așază în favoarea ta.

Familie și cuplu

Luna Nouă de miercuri te surprinde simțindu-te bine în pielea ta, lucru lesne de observat pentru toată lumea. Pare că ai mai multă încredere în tine și nu-ți mai este dificil să-i lași pe ceilalți să vadă cine ești cu adevărat. Dacă-ți menții această atitudine și-n 2018, cu siguranță vei atrage oameni care merită să te întovărășești cu ei. Iată un prilej bun să continui în această direcție.

Vărsător

Sănătate

Luna Nouă de miercuri se perfectează tocmai în casa subconștientului din horoscopul tău general, indiciu cum c-ar trebui să acorzi mai mult timp meditației și introspecției în anul care vine. Doar reușind să-ți asculți ghidul interior, vei alege drumul pe care chiar ar trebui să-l urmezi în 2018. Altfel, riști să rătăcești pe căi care n-ar trebui explorate în acest moment.

Bani și carieră

De vineri până duminică, Luna se mișcă prin casa banilor și a bunurilor câștigați din munca proprie, ceea ce înseamnă că se anunță un weekend în care poți scoate bani în plus de pe urma comisioanelor și a unor activități extraprofesionale. Așadar, dacă ești dispus/ă să-ți sacrifici o parte din timpul liber, cu siguranță vei reuși să-ți suplimentezi veniturile așa cum se cuvine.

Familie și cuplu

Joi, Venus pătrunde în zodia nașterii tale căreia-i corespunde casa personalității din horoscopul tău general, fapt pentru care se întrevede o perioadă în care debordezi de șarm și carismă, lucru ușor de observant atât de partenerul tău, cât și de admiratorii/oarele tale. Iată un prilej mai mult decât bun să-ți recucerești persoana iubită și/sau să dai curs unei persoane care te place de mult.

Peşti

Sănătate

De vineri până duminică, Luna se mișcă prin casa vitalității tale, semn că la sfârșitul acestei săptămâni energia ta ar putea fluctua destul de mult, chiar dacă, per ansamblu, pari să te simți destul de bine în pielea ta. Oricare ar fi situația, ideal este să nu-ți iei angajamente sociale care presupun să debordezi de energie. În caz contrar, există posibilitatea să nu te poți ține de ele.

Bani și carieră

Luna Nouă de miercuri se formează în casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor, indiciu cum că se anunță două săptămâni în care s-ar dori ca energia ta să fie direcționată, asemeni resurselor, spre aceste preocupări. Acum este un moment potrivit să cauți finanțatori și persoane care îți împărtășesc idealurile și visurile. Te pot ajuta să-ți pui pe picioare afacerea mult visată.

Familie și cuplu

Luna Nouă de miercuri se perfectează în casa prietenilor din horoscopul tău general, indiciu cum că viața ta socială urmează o curbă ascendentă în anul acesta. Fie că apar oameni noi în cercul de prieteni pe care-l frecventezi deja, fie pătrunzi tu într-un alt anturaj. Cert este că prosperi din acest punct de vedere, bucurându-te de compania unor persoane care-ți împărtășesc idealurile

Anca Simina MARTIN

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker