Evenimente

Au încheiat anul cu victorii

Clubul de karate ”Kuochinkai–hatman” din Telenești a finalizat anul 2017 cu victorii semnificative la Campionatul European Seniori de Karate și Campionatul Karate la Cupa Europei Juniori, desfăşurate la București şi la care au participat 500 de sportivi din 26 de țări europene.

Echipa teleneşteană de juniori a fost copunsă din 5  fete și băieți de la 9 până la 13 ani, în diferite categorii de greutate.

În imagine: Antrenorul Clubului ”Kuochinkai–hatman”, Timofei Furdui, mândru de rezultatele discipolilor: Antonela Casian o ocupat locul I cu trei victorii, Vlad Apostol a ocupat locul II, înregistrând două victorii și o înfrângere.

 

La seniori, Constantin Dogari, 21 de ani, a ocupat locul 7 printre cei peste  40 de sportivi participanți la competiții. 

După cum ne-a relatat Timofei Furdui, președintele Clubului ”Kuochinkai–hatman”, acesta a fost fondat în 2007. Pe parcursul anului trecut sportivii au mai participat la încă două campionate de juniori la București și Chișinău și la patru campionate interne, de unde au revenit cu mai multe medalii.

Clubul ”Kuochinkai–hatman” a apărut ca unul din serviciile pentru cititorii Bibliotecii Publice ”Vasile Alecsandri” din Teleneşti, unde le-a fost amenajată şi o sală de antrenamente, grație unui proiect câștigat de instituție. În prezent aici se antrenează circa 30 de amatori de karate de diferite vârste din oraș.

Ion Cernei                          

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker