Evenimente

Serviciile desconcentrate își vor prezenta raportul

În prima şedinţă din acest an cu reprezentanţii serviciilor desconcentrate în teritoriu, preşedinta raionului Rezina, Eleonora Graur a anunţat că fiecare dintre cei prezenți trebuie „să-și planifice o zi, în care să prezinte un raport anual despre activitățile desfășurate în 2017”, relatează www.consiliul.rezina.md

Potrivit sursei citate, rapoartele urmează să fie prezentate în fața șefilor serviciilor desconcentrate, primarilor și societății civile cu scopul „ca informația din fiecare structură să fie adusă publicului larg pentru documentare”.

La fel, E. Graur a solicitat și prezentarea planurilor activităților prioritare ale serviciilor desconcentrate pentru anul 2018.

Şefilor Direcției Generale Finanțe și Secției Construcții, Gospodărie Comunală și Drumuri li s-a indicat să pregătească informațiile referitoare la toate investițiile efectuate în ultimii ani, inclusiv din soldul disponibil al Consiliului Raional, valorificate pentru realizarea proiectelor.

În această informaţie nu se spune nimic dacă şi conducerea raionului va ieşi cu rapoarte periodice în faţa cetăţenilor despre activitatea, mai ales, în ce priveşte cheltuirea resurselor financiare publice.

Apropo, sarcina pusă de preşedintă într-un fel bucură, pentru că până acum colaboratorii structurilor Consiliului Raional nu furnizau pentru presă nicio informaţie fără permisiunea preşedintei.

Foto www.consiliul.rezina.md

Ion Perciun

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker