Evenimente

Tatăl adolescentului care a împușcat un copil la Telenești, trimis în judecată

Locuitorul raionului Telenești, al cărui fiu a tras dintr-o armă de vânătoare într-un minor, va compărea pe banca acuzaților pentru păstrarea neglijentă a armelor de foc şi munițiilor, transmite IPN. Potrivit Procuraturii Generale, urmărirea penală a fost finalizată, iar cauza penală de învinuire a bărbatului a fost trimisă în judecată. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la trei ani de închisoare.

Tragedia a avut loc pe 18 noiembrie 2017, în satul Verejeni. Minorul de 14 ani este acuzat că a tras din armă într-un copil de 7 ani, care a decedat la scurt timp din cauza leziunilor grave cauzate. Corpul neînsuflețit al victimei a fost găsit într-o fântână din apropierea casei.

Procurorii au stabilit că arma de vânătoare din care s-a tras aparținea tatălui minorului de 14 ani, care a lăsat-o fără supraveghere, încărcată cu un cartuș, în camera în care cei doi se jucau.

Procurorii continuă acțiunile de urmărire penală în privința adolescentului de 14 ani, într-un dosar penal distinct, acesta fiind învinuit de omor intenționat. Adolescentul este cercetat în stare de libertate, iar tatăl acestuia – în arest preventiv.

Foto realitatea.md

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker