Evenimente

Tatăl adolescentului care a împușcat un copil la Telenești, trimis în judecată

Locuitorul raionului Telenești, al cărui fiu a tras dintr-o armă de vânătoare într-un minor, va compărea pe banca acuzaților pentru păstrarea neglijentă a armelor de foc şi munițiilor, transmite IPN. Potrivit Procuraturii Generale, urmărirea penală a fost finalizată, iar cauza penală de învinuire a bărbatului a fost trimisă în judecată. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la trei ani de închisoare.

Tragedia a avut loc pe 18 noiembrie 2017, în satul Verejeni. Minorul de 14 ani este acuzat că a tras din armă într-un copil de 7 ani, care a decedat la scurt timp din cauza leziunilor grave cauzate. Corpul neînsuflețit al victimei a fost găsit într-o fântână din apropierea casei.

Procurorii au stabilit că arma de vânătoare din care s-a tras aparținea tatălui minorului de 14 ani, care a lăsat-o fără supraveghere, încărcată cu un cartuș, în camera în care cei doi se jucau.

Procurorii continuă acțiunile de urmărire penală în privința adolescentului de 14 ani, într-un dosar penal distinct, acesta fiind învinuit de omor intenționat. Adolescentul este cercetat în stare de libertate, iar tatăl acestuia – în arest preventiv.

Foto realitatea.md

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker