EvenimenteRezinaSocialSport

Un discipol al școlii sportive din Rezina – triplu campion al Moldovei la box

Recent în mun. Comrat s-a desfășurat Campionatul Republicii Moldova la box, tineret. Peste 70 de boxeri din 22 de localități ale țării s-au luptat pentru dreptul de a reprezenta Republica Moldova la Campionatul European care va avea loc în aprilie 2018 în Italia.

Pugilistul Pavel Platon, elev în clasa a X-a la LT ”Ioan Sârbu” din s. Ignăței, Rezina, discipol al antrenorului Pet-ru Chirița, a demonstrat încă o dată că cei perseverenţi au şanse să-şi atingă scopul. După ce a câştigat întâlnirea din finală în faţa adversarului din Edineţ, Pavel, pentru a treia oară, a devenit campion al R. Moldova în categoria 81 kg.

Amintim că în 2015 Pavel Platon a devenit campion al ţării printre elevi, iar în 2017 – printre juniori.

Lucia Chiriţă

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker