Evenimente

A nins ca în anii cei buni

De data aceasta prognoza meteorologilor s-a adeverit: în noaptea spre 18 ianuarie a nins ca în anii cei buni, dimineaţă stratul de zăpadă la Rezina, de exemplu, depăşind 30 de cm. La ora 8 continua să viscolească. Pe drumurile centrale din oraş însă transportul circula. Mai greu pentru pietoni, pentru că trotuarele fiind de netrecut din cauza stratului gros de zăpadă, lumea îţi făcea loc pe carosabil, printre autovehicole.

                Petru Bahnă, vicedirector la SA „Drumuri-Orhei” ne-a relatat că drumarii au lucrat toată noaptea. La curăţirea drumurilor naţionale şi locale din raionul Rezina, potrivit dumnealui au fost antrenate 14 echipaje, inclusiv o parte arendate de la agenţii economici din teritoriu. „La moment situaţia pe drumuri nu-i aş cum ne-am dori-o pentru că pe alocuri viscolul aşează zăpada la loc, dar  mecanismele lucrează şi sperăm că pe parcursul zilei toate drumurile vor fi deblocate”, a spus dl Bahnă.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker