Citiţi în Ziarul CUVÂNTULEvenimente

CURÂND: Monumente-simboluri ale dăinuirii poporului român

 

Sâmbătă, 24 martie, în raionul Rezina vor avea loc două evenimente deosebite, dedicate Centenarului Marii Uniri: la ora 10, în s. Lipceni va fi inaugurat mausoleul eroilor căzuţi în Primul Război Mondial, iar la ora 12, în Rezina, va fi dezvelit bustul Regelui Ferdinand I.

Ambele monumente (în imagine) au fost restabilite cu concursul AO “Cultul Eroilor” din România, Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR) şi autorităţilor publice ale acestor localităţi.

La ambele ceremonii şi-au anunţat participarea preşedintele Parlamentului de la Chişinău Adrian Candu, ministrul Apărării Naţionale Eugen Sturza, principele Radu Duda al României, Ambasadorul României la Chişinău Daniel Ioniţă, reprezentantul Armatei Române la Chişinău Cristi Ladaniuc , avocatul Iulian Rusanovschi, reprezentantul ASCOR, slujitori ai clerului, alte persoane oficiale.

 

Continuare citiţi în Ziarul CUVÂNTUL de vineri, 23 martie
sau pe site-ul cuvintul.md săptămâna următoare

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker