EvenimentePolitic

Manifestaţii subordonate intereselor de partid. Cine a suportat cheltuielile?

 

Foto www.consiliu.rezina.md.

Săptămâna trecută, în oraşul şi raionul Rezina au avut loc mai multe manifestaţii culturale în cadrul Festivalului „Mărţişor” şi dedicate Zilei Internaţionale a Femeii. O parte dintre acestea însă au fost subordonate intereselor Partidului Democrat şi vicepreşedintei acestei formaţiuni, Eleonora Graur, preşedinta raionului Rezina, lucru despre care relatează chiar pagina oficială a Consiliului raional www.consiliu.rezina.md, dar şi grupul de pe reţelele sociale „Rezina: aşa cum este ea”.

Bunăoară, de pe www.consiliu.rezina.md aflăm: „Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, președintele raionului Rezina, Eleonora Graur, fiind și ea o doamnă, a mers prin organizațiile din oraș: Centru de Poștă, Moldtelecom, Spitalul raional, Centrul de Sănătate și chiar în stradă, pentru a aduce un omagiu sexului frumos, dăruindu-le câte o floare” (am păstrat ortografia originalului).

Acelaşi text este plasat şi pe reţelele sociale în grupul public „Rezina: aşa cum este ea”.

Un alt text plasat în acelaşi grup public ne informează: „Organizația Teritorială Rezina a Partidului Democrat, a organizat o petrecere … pentru femeile din raionul Rezina, cu ocazia zilei de 8 Martie. (…) cu un concert de excepție, unde fiecare doamnă a fost felicitată cu câte o floare, însoțită și de un cadou.” Se mai accentuiază că în faţa audienţei au vorbit „președintele OT Rezina a PDM, vicepreședinte PDM, președintele raionului Rezina, Eleonora Graur şi vicepreședintele PDM, Marian Lupu” (şi aici am păstrat ortografia originalului). Ambele texte sunt însoţite şi de numeroase fotografii.

Luni am solicitat-o pe dna Graur să informeze cititorii din ce surse, ale Consiliului raional sau ale PDM, au fost acoperite cheltuielile, destul de solide, pentru procurarea florilor, cadourilor, organizarea concertului, arenda sălii, etc., toate aceste acţiuni fiind, de fapt, subordonate intereselor electorale ale PDM şi preşedintei raionului. Până la darea în tipar a ziarului nu am primit răspuns la această întrebare.

 

Reporter „C”

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker