Evenimente

L-au stins, dar nu au reuşit să-l salveze

Vinerea trecută la Ghiduleni, raionul Rezina a fost înmormântat un bărbat în vârstă de 58 de ani, decedat în urma unui caz tragic.

Potrivit primarului comunei, Liviu Ciubotaru, cetățeanul N. locuia de unul singur, era înregistrat la Oficiul Forței de Muncă și beneficia de ajutor social pentru perioada rece a anului.

În ziua de 10 ianuarie un vecin a intrat pe la dânsul, găsindu-l arzând în flăcări. Omul a reuşit să stingă flăcările și a anunțat primăria, dar în urma rănilor primite sinistratul a decedat. Se presupune că victima ar fi pierdut cunoștința, prăbușindu-se peste un reșou electric ce funcționa, de la care s-au şi aprins hainele, a mai spus primarul, menţionând că imobilul nu a avut de suferit.

La fața locului au fost chemaţi pompierii și colaboratorii Inspectoratului de Poliție Rezina, care investighează cazul, a mai adăugat L. Ciubotaru.

 Ion Perciun

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker