Evenimente

În satul Hârtop a ars magazinul

În dimineaţa zilei de 13 ianuarie pompierii Postului Salvatori și Pompieri din s. Căzănești, Teleneşti au fost alertaţi că arde clădirea magazinului alimentar din satul Hârtop, comuna Pistruieni.

Potrivit specialistului superior al Serviciului Apărare Împotriva Incendiilor al Secției Situații Excepționale Telenești, Vladimir Macari, două autospeciale de intervenție și pompierii au luptat cu flăcările timp de aproximativ 5 ore.

Incendiul a distrus parțial acoperișul, precum și bunuri materiale din interiorul magazinului, pricinuind pagume materiale însemnate.

Sursa citată afirmă că incendiul a izbucnit din cauza nerespectării regulilor antiincendiare şi de exploatare a sobelor.

Secția Situații Excepționale Telenești recomandă cetăţenilor, care utilizează la încălzirea locuinţelor sobe, aparate ori mijloace electrice, să ia toate măsurile specifice de prevenire a incendiilor, despre care se scrie şi se vorbeşte foarte mult. În caz contrar indiferenţa şi neglijenţa duc la situaţii neplăcute, pagube materiale şi umane irecuperabile.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker