Evenimente

Două incendii într-o zi şi ambele în bucătărie

O bucătărie de vară, cuprinsă de flăcări, a necesitat intervenția pompierilor din Orhei. Incidentul s-a produs spre seara zilei de luni, iar pentru a lichida pălălaia a fost nevoie de o autospecială și 4 persoane, relatează radioorhei.info.

Salvatorii au luptat cu flăcările în jur de 2 ore și au reușit să salveze parţial construcția. În urma incendiului au ars bunurile aflate în interiorul bucătăriei și odăii de locuit cu suprafața de aproximativ 20m2. Foto DSE Orhei.

În aceeaşi zi pompierii din Orhei au lichidat şi un incendiu izbucnit în bucătăria unei locuințe din Pohorniceni. Potrivit informațiilor Direcției Situații Excepționale Orhei, la fața locului s-a deplasat o autospecială și 4 salvatori, care în scurt timp au lichidat incendiul. Au ars mai multe bunuri aflate în bucătărie. Flăcările nu s-au răspândit în restul casei. Cauzele și prejudiciile materiale de pe urma ambelor incendii urmează a fi stabilite.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI atenționează că încălcarea regulilor de utilizare a surselor de încălzire poate duce la incendii de proporții și cazuri de intoxicații cu urmări fatale.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker