Evenimente

Două incendii într-o zi şi ambele în bucătărie

O bucătărie de vară, cuprinsă de flăcări, a necesitat intervenția pompierilor din Orhei. Incidentul s-a produs spre seara zilei de luni, iar pentru a lichida pălălaia a fost nevoie de o autospecială și 4 persoane, relatează radioorhei.info.

Salvatorii au luptat cu flăcările în jur de 2 ore și au reușit să salveze parţial construcția. În urma incendiului au ars bunurile aflate în interiorul bucătăriei și odăii de locuit cu suprafața de aproximativ 20m2. Foto DSE Orhei.

În aceeaşi zi pompierii din Orhei au lichidat şi un incendiu izbucnit în bucătăria unei locuințe din Pohorniceni. Potrivit informațiilor Direcției Situații Excepționale Orhei, la fața locului s-a deplasat o autospecială și 4 salvatori, care în scurt timp au lichidat incendiul. Au ars mai multe bunuri aflate în bucătărie. Flăcările nu s-au răspândit în restul casei. Cauzele și prejudiciile materiale de pe urma ambelor incendii urmează a fi stabilite.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI atenționează că încălcarea regulilor de utilizare a surselor de încălzire poate duce la incendii de proporții și cazuri de intoxicații cu urmări fatale.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close