AdvertorialeEvenimente

Dacă doriţi să fiţi puternici, înțelepți şi bogaţi…

Am fost întrebată, şi nu odată, de ce optez pentru săptămânalul CUVÂNTUL în veacul tehnologiilor informaţionale. Primul şi cel mai principal argument de care mă conduc eu este încrederea în această publicaţie. Eu personal nu prea am încredere în informaţiile difuzate pe reţelele de socializare şi care de multe ori sunt unilaterale şi chiar falsuri răspândite de nişte anonimi. CUVÂNTUL este făcut de profesionişti concreţi care ţin mult la reputaţia lor şi a ziarului.

Familia noastră primeşte CUVÂNTUL de 14 ani, iar anul trecut am convins  încă 35 săteni să-l aboneze. Şi-mi pare bine că tuturor ziarul le place, îl aşteaptă cu nerăbdare şi chiar îl propun spre citire, rudelor, vecinilor.

Recomand şi altor pământeni din raionul Teleneşti, dar şi din celelate raioane din regiunea Orhei, să procedeze la fel. Cred că 48 de pagini de informaţii propuse de CUVÂNTUL  la preţul simbolic de doar 122 lei ar fi bine să ajungă în cât mai multe familii, care de la asta numai ar câştiga. Ori e ştiut: omul bine informat este puternic, înțelept  şi bogat, iar cel neinformat – mărginit  şi sărac.

                                     Dina Zavatin, asistentă socială

                                      comunitară, Primăria Ratuş

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker