EvenimenteRezinaSocial

Afaceri cu Drive și la Rezina

Pe 4 Martie 2018, orașul Rezina a fost gazda celei mai TARE și utile conferințe business pentru cetățeni activi – Business Drive, organizată de JCI Rezina, sub egida președintei raionului Eleonora Graur.

La cea de-a III-a ediție, Conferința Business Drive a oferit antreprenorilor și liderilor din regiune oportunitatea de a învăța de la oameni de afaceri de top din Republica Moldova. Evenimentul a întrunit 70 de tineri activi și antreprenori din Rezina, Chișinău și Ungheni. În calitate de speakeri au evoluat: Roman Ceban (Asociația Oamenilor de Afaceri), Ecaterina Papanaga (“Mi-e dor”, “Primul sens”), Ilie Dercaci (“Profesional Speaker”), Octavian Apostol și Ilarion Ursu (“Conluxart”, “RoofArt”), Mihail Stipanov (“Dreamups”), Dumitru Slonovschi (“Magenta Consulting). Speakerii evenimentul au vorbit despre cum să inițiezi și dezvolți o afacere în Moldova, despre energie, motivație, branding, vânzări și marketing strategic.

“Avem nevoie de oameni model în jurul nostru care să ne inspire și să ne arate că și în Moldova putem dezvolta afaceri de succes. Conferința Business Drive Rezina, care a reunit tinerii activi din Rezina cu antreprenori, speakeri de valoare – a făcut acest lucru, motivând participanții să persevereze în realizarea viselor. Este extraordinar și faptul că autoritățile publice locale, și aici vreau să menționez Consiliul Raional Rezina (în persoana Președintei Eleonora Graur) și Primăria Orașului Rezina (în persoana domnului Primar Simion Tatarov) susțin aceste inițiative. Doar împreună, consolidând societatea civilă, mediul de afaceri și autoritățile publice locale, putem crea un impact sustenabil în societate”, a menționat Nadejda Bondari, Președinta JCI Moldova 2018.

În cadrul evenimentul a fost semnat Acordul de Parteneriat dintre JCI Rezina și Consiliul raional Rezina. Prezentă la conferință, președinta raionului Eleonora Graur a menționat că este bucuroasă să susțină astfel de evenimente și a încurajat tinerii antreprenori din regine să ia exemplu de la membrii JCI Rezina – să fie activi și să se implice în diferite activități care să aducă schimbare în societate.

Echipa JCI Rezina a adus mulțumiri autorităților locale în frunte cu Eleonora Graur pentru susținerea agenților economici din regiune și a menționat că datorită la astfel de parteneriate dintre APL și organizații neguvernamentale, rezultă astfel de proiecte cu impact.

Business Drive reprezintă o serie de conferințe organizate de JCI Moldova în cele mai mari orașe din țară, având scopul de a crea și dezvolta comunități locale de antreprenori.

JCI (Junior Chamber International) este prima rețea globală de tineri cetățeni activi, având peste 200 mii de membri în 120 țări ale lumii. JCI a apărut acum 100 de ani în Statele Unite ca o mișcare a tinerilor dornici să schimbe în bine comunitatea locală. Camera Tinerilor Antreprenori JCI Moldova s-a lansat în anul 2011, iar la momentul de față activează patru organizații locale: JCI Chișinău, JCI Ungheni, JCI Rezina și JCI Orhei.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker