EvenimenteSocial

Oameni mici, faptă mare

Doi copii din Orhei au găsit o sumă de bani pierduţi şi i-au dus la poliţie

Inspectoratul de Poliţie (IP) Orhei a fost vizitat astăzi de către doi copii, care i-au surprins pe oamenii legii  printr-o faptă demnă de toată lauda.

Copiii, doi băieţi de clasa a 4-a, au venit la poliţie pentru ca să predea o sumă de bani pe care au găsit-o în centrul oraşului. Cineva a pierdut banii în mijlocul drumului, iar băieţii care se întorceau de la şcoală au hotărât că banii trebuie înapoiaţi proprietarului şi au mers la poliţie.

Oamenii legii au primit banii, i-au lăudat pe copii şi le-au mulţumit pentru fapta frumoasă pe care au săvârșit-o.

Astfel, persoana care a pierdut o sumă în lei moldoveneşti, este anunțată că își poate recupera banii, adresându-se la IP Orhei, pe adresa strada Vasile Mahu, 144.

(foto: http://provincial.md)

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker