EvenimenteSocial

Se bucură de stima și recunoștința colegilor şi pacienţilor

Pe parcursul a trei decenii, Jeorjeta Cojocari s-a consacrat ocrotirii sănătății locuitorilor din raionul Șoldănești.

După absolvirea Colegiului de medicină din Orhei, revine la baștină, la Șoldănești. A activat aproape în toate secțiile Spitalului edical. O perioadă a deținut şi funcția de asistentă superioară în secția traumatologie.

De mai bine de 15 ani, Jeorjeta Cojocari este încadrată în colectivul serviciului de Urgență edical din Șoldănești. “Am avut posibilitatea să merg la pedagogie, dar m-am convins că locul meu e să fiu în preajma celor, care au nevoie de ajutorul medical”, recunoaște Jeorjeta Cojocari. Iar dânsa, potrivit lui Vladimir Bagrin, șeful Stației Urgență din Șoldănești, se bucură de stima și recunoștința colegilor şi pacienţilor.

Victor Sofroni

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker