Util

Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie 2018

Berbec

Sănătate

Luni și marți, Luna se mișcă prin casa vitalității din horoscopul tău general, indiciu cum că te așteaptă un început din săptămână în care nivelul tău de energei poate fluctua destul de mult. Caută să nu exagerezi cu activitățile care te solicită prea mult ca nivel de energie și lasă-le pe cele mai epuizante pe mai încolo. Strădiește-te să-ți organizezi activitățile într-o manieră atentă.

Bani și carieră

Vineri și sâmbătă, Luna se mișcă prin casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce poate conferi cuvintelor tale o greutate mai mare decât cea pe care o au în ultima vreme. Bine ar fi pentru tine să profiți de acest impuls conferit abilităților tale de comunicare și socializare și să le pui în slujba unei negocieri care se poate sfârșit în favoarea ta. Susține-ți cu credință cazul.

Familie și cuplu

Vineri și sâmbătă, Luna tranzitează casa rudelor din horoscopul tău general, aducând în actualitate atât punctele forte, cât și cele slabe din relația ta cu apropiații. Dacă balanța nu indică un oarecare echilibru între evenimentele de viața voastră de până acum, de dorit ar fi să remediați acest aspect duminica aceasta, căutând să puneți cărțile pe masă înainte de toate. Fii sincer/ă.

 

Taur

Sănătate

Luni și marți, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul tău general, motiv pentru care ai putea să te simți cam impulsiv/ă și fără stare deloc. Din acest motiv, se dorește ca weekend-ul acesta să nu-ți propui să întreprinzi activități care te solicită prea mult din punct de vedere fizic. Altfel, s-ar putea să nu te poți ține de ele și să primești repoșuri de la ceilalți.

Bani și carieră

Miercuri și joi, Luna se mișcă prin casa banilor și a bunurilor câștigate prin munca proprie, indiciu cum că mijlocul de săptămână ți-ar putea aduce în cale oportunități de a-ți rotunji veniturile și/sau a valorifica economiile pe care le-ai făcut până acum. Așadar, caută să profiți de ele de îndată ce te întâlnești cu ele. Dă dovadă de viteză de reacție și nu vei regreta mai târziu.

Familie și cuplu

Duminica aceasta, Luna poposește în zodia căreia-i corespunde casa rudelor apropiate din horoscopul tău general, semn că dacă în ultima vreme nu ai țenținut un contact stabil cu familia, comunicarea ar trebui să vină din partea ta. Pune-ți așadar, cât mai repede posibil, abilitățile de comunicare în slujba unei sudări mai solide a relației pe care o ai cu apropiații. Vei reuși.

 

Gemeni

Sănătate

Miercuri și joi, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul tău general, putând să-ți imprime niște tipare de gândire coercitive care nu-ți permit să vezi situația în care te afli din mai multe perspective. În felul acesta, ai putea avea multe de pierdut, deci străduiește-te, pe cât poți, să rămâi flexibil/ă, adaptându-te la orice circumstanță care ți se înfățișează perioada aceasta.

Bani și carieră

Lunea și/sau marțea aceasta, te-ai putea trezi că o oportunitate importantă de a-ți suplimenta veniturile îți iese în cale. Caută să gândești lucrurile repede, cu atât mai mult dacă nu stai prea bine la acest capitol perioada aceasta. Așadar, de dorit ar fi să faci în așa fel încât să acționezi cu maximum de eficiență într-un minim de timp pentru ca lucrurile să iasă bine, așa cum ți-ai dorit.

Familie și cuplu

Lunea și/sau marțea aceasta, Luna se mișcă prin casa prietenilor din horoscopul tău general. Întâlnești persoane care-ți împărtășesc idealurile și viziunile la începutul acestei săptămâni și mai mult ca sigur vor rămâne mult și bine în viața ta. Oricare ar fi situația, cert este că lucrurile se întdreaptă într-o direcție bună pentru tine din punct de vedere social. Menține-le pe această cale.

Rac

Sănătate

Șederea Lunii de vineri și sâmbătă din zodia căreia-i corespunde casa subconștientului din horoscopul tău general coincide cu o perioadă în care ai tendința să construiești scenarii din ce în ce mai îndepărtate de realitate. Ideal ar fi să-ți direcționezi energia către alte scopuri, vizualizând proiectele pe care te gândești să le realizezi în viitorul apropiat. Atrage lucruri bune în viața ta.

Bani și carieră

Lunea și/sau marțea aceasta, Luna vizitează casa carierei din horoscopul tău general, fapt pentru care ți se recomandă să acorzi o importanță aparte treburilor profesionale. Ai parte de spor pe acest plan, fapt ce te poate ajuta să te remarci în fața șefilor. În următoarele trei zile, focusează-te pe planurile de viitor și proiectele de grup. Acestea pot face progrese remarcabile atunci.

Familie și cuplu

Miercurea și/sau joia aceasta, Luna se mișcă prin casa prietenilor din horoscopul tău general, fapt care denotă că acest sfârșit de săptămână ar trebui să-l petreci în compania amicilor, cu atât mai mult dacă nu ai reușit să faci acest lucru de ceva timp încoace. Oricare ar fi situația, cert este că ți-ar face bine să iei o gură de aer proaspăt și să ieși în oraș alături de cei care chiar contează.

Leu

Sănătate

Duminica aceasta, Luna poposește în casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care ai putea fi ceva mai sensibil/ă decât de obicei, gata să izbucnești la cel mai mic stimul. Ideea ar fi să nu te lași tulburat/ă de acești factori declanșatori. În caz contrar, ai putea spune sau face lucruri care nu te caracterizează și pe care putea să le regreți cândva mai târziu.

Bani și carieră

Lunea și/sau marțea aceasta, Luna se mișcă prin casa studiilor și a străinătății, semn că s-ar putea să nu stai prea mult locului la începutul săptămânii. Așa se face, de exemplu, că ai putea fi somat/ă să întreprinzi delegații la distanță de casă sau chiar în străinătate ori să te înscrii la un curs de perfecționare continuă, dezvoltare continuă sau calificare profesională. Mai ai de învățat.

Familie și cuplu

Lunea și/sau marțea aceasta, Luna tranzitează casa rudelor stabilite la mare distanță de casă sau în străinătate ori ale partenerului, semn că s-ar putea să aibă loc schimbări în relație cu ei. Așa se face, de exemplu, că ai putea fi chemat/ă mai mult sau mai puțin conștient să faci unele ajustări. Caută să dai dovadă de mai multă înțelegere și răbdare în raport cu persoanele de lângă tine.

 

Fecioară

Sănătate

Tinde spre echilibru la începutul acestei săptămâni. S-ar putea să nu-ți fie prea ușor, dat fiind că Luna tranzitează atunci casa transformărilor din horoscopul tău general. Așadar, trebuie să depui eforturi mai mari decât de obicei pentru a-ți menține starea de bine și pentru a o cultiva. Dacă dublezi acest proces cu porții bune de somn și puțină mișcare, cu siguranță vei ajunge departe.

Bani și carieră

Luna se mișcă luni și marți prin casa finanțelor și a bunurilor câștigate în colaborare cu terțe persoane, indiciu cum că profiturile tale demne de luat în seamă ar putea proveni din munca cu ceilalți, cel puțin în următoarele două săptămâni. Fii cât se poate de transparent/ă în raport cu colaboratorii, clienții și asociații. Caută să nu le ascunzi nimic și totul va evolua înspre bine.

Familie și cuplu

Tranzitul Lunii de luni și marți îți poate atrage atenția și în direcția vieții intime, cu atât mai mult dacă s-a cam instalat plictisul și monotonia între tine și persoana iubită. Comunicarea este esențială dacă încercați să reînviați conexiunea pe care o aveați cândva pe acest plan. Nu-ți lipsește decât să vorbești mai mult cu partenerul despre dorințele și nevoile tale pe acest plan.

 

 Balanţă

Sănătate

Din câte se pare, acest sector al vieții tale nu este vizat de influența astrelor săptămâna aceasta. Caută așadar să-ți direcționezi atenția către alte domenii care au mai multă nevoie de eforturile tale. Nu-ți rămâne așadar decât să păstrezi echilibrul și să faci în așa fel încât să nu apară între timp alte lucuri care să necesite atenția ta la acest nivel. Caută să faci tot ce-ți stă în putință.

Bani și carieră

Lunea și/sau marțea aceasta, Luna se mișcă prin casa parteneriatelor. Ai grijă așadar cum te porți și cum te exprimi pentru că riști să pierzi unii potențiali clienți și colaboratori importanți dacă nu se poartă într-un mod profesionist. Nu îți rămâne decât să faci în așa fel încât să lași o impresie bună. Nu-ți exprima ideile decât atunci când știi că sunt bine rumegate și cercetate intens.

Familie și cuplu

Lunea și/sau marțea aceasta, Luna traversează casa cuplului din horoscopul tău general, fapt pentru care ar trebui să-ți concentrezi atunci o bună parte din atenție în direcția relației cu partenerul de viață. Ar putea pluti o oarecare tensiune în atmosferă, dar vei vedea că situația nu-i atât de neagră pe cât ai considerat tu. Încearcă să vezi partea bună a lucrurilor și totul va fi bine.

Scorpion

Sănătate

Luni și marți, Luna te îndeamnă să-ți îndrepți atenția către bunăstarea ta fizică. Informează-te dacă există tratamente noi, în cazul în care suferi de o afecțiune sau alta ori străduiește-te să ajungi la un al doilea medic dacă nu ești convins/ă de diagnosticul care ți s-a pus. Este mai mult decât în ordine să pui întrebări și să nu te mulțumești cu puțin când vine vorba de acest sector.

Bani și carieră

Lunea și/sau marțea aceasta ar putea fi destul de solicitante și aglomerate pe acest plan, poate chiar cele mai obositoare și pline de zilele acestea. Cert este că dispui însă de agilitatea mentală necesară pentru a face față provocărilor într-un mod inteligent, fără a te chinui prea mult. Caută așadar să-ți pui mintea la contribuție acum și va fi bine pentru tine mai târziu. Trebuie să vrei.

Familie și cuplu

Miercuri și joi, Luna își exercită influența cu precădere asupra casei cuplului din horoscopul tău general, fapt pentru care relația cu partenerul nu va fi lipsită de surprize în zilele care urmează. Dacă-ți dorești să te simți bine în compania lui, comunică mai mult cu el/ea și nu te feri să îi împărtășești sentimentele tale. Cu siguranță îl/o vei surprinde plăcut în acest mod. Încearcă.

Săgetător

Sănătate

Trecerea Lunii de marți și miercuri prin zodia căreia-i corespunde casa sănătății din horoscopul tău general anunță debutul unei perioade în care ar trebui să te îngrijești mai mult de sănătatea ta. De dorit ar fi să-ți evaluezi stilul de viață și alimentație, astfel încât să aduci modificările cele mai sustenabile pe termen lung. Altfel, aplici doar un pansament și nu-i nimic de lungă durată.

Bani și carieră

Se prea poate să ai parte de tot felul de surprize la locul de muncă marțea și miercurea aceastea când Luna trece prin casa muncii tale. Ideal ar fi să nu te dedai bârfelor și intrigilor de la locul de muncă. Există riscul ca aceste lucruri să se întoarcă împotriva ta mai devreme sau mai târziu, ceea ce ar putea duce la unele destabilizări serioase la acest nivel. Caută să fii cât poți de franc/ă.

Familie și cuplu

De un farmec covârșitor folosești pe plan sentimental sau social vineri și sâmbătă. Indiferent dacă vrei să atragi atenția admiratorilor sau să devii mai popular/ă, cert este că aura pe care ți-o conferă Luna te poate ajuta să atragi atenția de care ai nevoie. Caută doar să investești în acele relații care crezi că pot evolua. Dacă nu, s-ar putea să-ți pierzi vremea în anumite cazuri.

Capricorn

Sănătate

Vineri și sâmbătă, Luna traznitează casa sănătății fizice din horoscopul tău general, ceea ce ar trebui să te determine să acorzi o mai multă importanță acestui domeniu al vieții tale. Nu ți-ar strica niscaiva răsfăț, mai ales dacă ai muncit pe brânci săptămâna trecută. Străduiește-te așadar să-ți conferi un minim de indulgență, cu atât mai mult dacă te-ai solicitat în ultima perioadă.

Bani și carieră

Duminică, Luna intră în casa asociaților, clienților și colaboratorilor, indiciu cum că parteneriatele profesionale vor juca un rol-cheie în acest domeniu al vieții tale în zilele care urmează. Străduiește-te așadar să le cultivi cum poți mai bine, căci altfel există riscul ca acel potențial să nu se fructifice. Până la urmă, nu depinde decât de tine să dai un exemplu bun.

Familie și cuplu

Ultima zi din săptămână ar putea veni cu beneficii demne de luat în seamă și pe plan sentimental. Așa se face, de exemplu, că cei aflați într-o relație pot trece la un nivel superior, iar cei care se află încă în căutarea persoanei potrivite pot întâlni pe cineva mai mult decât special. Nu le rămâne așadar decât să dea tot ceea ce au mai bun la acest nivel pentru a se bucura de rezultate.

Vărsător

Sănătate

Duminica aceasta, Luna intră în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că ar trebui să ai mai multă grijă de membrele superioare, plămâni și echilibrul tău mental. Dacă te-ai lăsat de fumat, de exemplu, nu te reapuca pe bază de stres și evită, de asemenea, activitățile cu risc crescut de accidentare. Liniștește-te și caută să te calmezi.

Bani și carieră

Tranzitul Lunii de miercuri și joi deschide o perioadă propice tranzacțiilor imobiliare. Așa se facă că, indiferent dacă cumperi, vinzi, închiriezi sau cauți să iei sub arendă un imobil, spațiu de locuit sau teren, astrele sunt de partea ta, permițându-ți să obții o ofertă mai mult decât avantajoasă. Caută așadar să-ți programezi perioada aceasta astfel de întreprinderi.

Familie și cuplu

Luna poate agita nițel lucrurile pe plan familial miercuri și joi, cel mai probabil din pricina faptului că nu ați excelat în ultima vreme la capitolul comunicare. Ideal ar fi așadar să convoci o ședință de familie pentru ca toată lumea să aibă posibilitatea de a spune ce și cât îl doare. În caz contrar, există riscul ca lucrurile să nu evolueze într-o direcție prea bună pentru voi ca grup.

Peşti

Sănătate

Din câte se pare, astrele nu-ți rezervă prea mari provocări pe acest plan săptămâna aceasta. Cu toate acestea, nu înceamnă că n-ar trebui să rămâi în gardă pentru orice eventualitate. Dacă-ți dorești să nu ai niciun fel de problemă, caută să faci în așa fel încât să ai program de masă și de somn riguroase. În caz contrar, există riscul să apară dereglări pe care astrele să nu le anunțe.

Bani și carieră

Nu searată conjuncturi astrale importante pe acest plan, dar acest lucru nu înseamnă că nu te așteaptă câteva zile destul de pline și solicitante. Cu toate acestea, vei face față fără probleme provocărilor. Nu trebuie decât să privești lucrurile în ansamblul lor și să nu te cramponezi de fiece detaliu. În caz contrar, s-ar putea ca situația să ia o altă întorsătură pentru tine acum.

Familie și cuplu

Dacă dispui de timp liber lunea aceasta, bine ar fi să-l petreci în compania prietenilor. Contextul astral de atunci este unul care-ți favorizează viața socială, fapt pentru care n-ar fi rău să te mai interesezi de cum o duc anumiți membri ai anturajului tău cu care nu ai menținut un contact stabil în ultima vreme. Joi și vineri, te simți bine în pielea ta și admiratorii tăi văd acest lucru.

Anca Simina Martin

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker