EvenimenteSocial

Câte milioane au fost alocate pentru reabilitarea drumului L165

Prin decizia Consiliului Național de Coordonare a Dezvoltării Regionale (CNCDR), pentru continuarea lucrărilor de reabilitare a drumului local L165 (care duce de la traseul naţional R20 spre s. Lalova şi Mănăstirea Țâpova), au fost alocaţi 5 milioane de lei din cele 185 mln de lei din Fondul Național de Dezvoltare Regională (FNDR) destinate în anul curent pentru implementarea proiectelor din Regiunea Centru.

Potrivit ministrului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Liviu Volconovici, cu banii alocaţi se prevede realizarea a 35 de proiecte ce ţin de infrastructura drumurilor regionale și locale, aprovizionarea cu apă și sanitație, managementul deșeurilor solide, dezvoltarea infrastructurii de afaceri, sporirea atractivității turistice, eficiența energetică a clădirilor publice, etc.

Valoarea totală a proiectului, care urmează să fie încheiat în anul 2019, este de peste 81 mln de lei, inclusiv 70 mln din Fondul Național de Dezvoltare Regională (FNDR), peste 11 mln de lei fiind contribuţia administraţiei raionului Rezina.

Lucrările de reabilitare a drumului L 165 au început în anul 2017. Captare imagine: ELITA TV.

 

Reporter “C”

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker