EvenimenteSocial

Diplome pentru cei mai activi voluntari

Şedinţa de totalizare a Săptămânii Naționale a Voluntariatului (SNV) 2017 s-a desfăşurat recent la Incubatorului de Afaceri din or. Rezina. Coordonatoarea SNV 2017 pentru raionul Rezina Liuba Stavinschi, directoarea AO „Nufărul”, a informat participanții despre istoricul SNV, rezultatele implicării fiecăruia în activităţile realizate în cadrul SNV 2017. După asta, la  26 de cei mai activi participanţi la Săptămâna Naţională a Voluntariartului le-au fost înmânate diplome ale Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, Platformei pentru Cetățănie Activă și TDV. Întâlnirea s-a desfășurat într-o atmosferă prietenoasă. Cei prezenți au venit cu mai multe propuneri de implicare în SNV anul 2018.

      

Reporter „C”

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker