Evenimente

Eurovizion 2018, preselecţia naţională

Miercuri, 24 ianuarie, va avea loc etapa audiţiilor LIVE a concursului “EUROVISION 2018”, preselecţia naţională. 27 de interpreţi luptă pentru biletul la Lisabona.

Pregătirile pentru etapa națională a Concursului Internaţional Eurovision Song Contest 2018 se află pe ultima sută de metri. Membrii Comitetului de organizare a show-ului au verificat dosarele depuse de participanți. Astfel, din cei 28 de interpreți, care și-au exprimat intenția de a concura pentru un bilet în Portugalia, au fost selectați 27.

 

O participantă nu a întrunit condițiile stipulate în Regulamentul concursului. Este vorba despre Pelageya Stefoglo, care a evoluat în cadrul audițiilor live din Belarus. Mai mult, concursul de la Minsk s-a desfășurat după ce a fost anunțată perioada de înscriere în Republica Moldova și publicate condițiile de participare.

 

În cazul altor doi interpreți înscriși în competiție, și anume Sasha Bognibov și Sandy C & Aaron Sibley, numele cărora a figurat pe un site de selectare a participanților din San Marino, s-a decis acceptarea acestora în concurs. Membrii

Comitetului de organizare și-au motivat decizia prin faptul că acești doi interpreți și-au plasat cover-urile pe site înainte să fie cunoscute prevederile regulamentului național.

 

Membrii Comitetului de organizare au mai decis că audițiile LIVE ale pieselor înscrise în selecția națională a concursului “Eurovision 2018” se vor desfășura pe data de 24 ianuarie, ora 12.00, în studioul “Karaoke Concert Hall Atrium”, de pe strada Albișoara, 4. Un juriu format din profesioniști din domeniu va evalua prestația vocală a concurenților.

 

Amintim că, interpreţi din 42 de state, inclusiv din Republica Moldova, își vor prezenta piesele la Eurovision Song Contest 2018. Competiția muzicală a anului se va desfăşura în Lisabona, Portugalia și, tradițional, va fi transmisă în direct de postul publica de televiziune “Moldova 1”.

 

REDACTOR: Alexandra Şaiman moldova9

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker