Evenimente

Abonaţii CUVÂNTUL-ui care s-au ales cu premii

Redacţia săptămânalului CUVÂNTUL a făcut totalurile concursului pentru cea mai activă promovare a ziarului în Ziua Abonatului – 8 decembrie 2017. Acest lucru s-a făcut cu întârziere pentru că am tot aşteptat datele de la oficiile poştale solicitate să ne prezinte listele persoanelor respective (fiecare al zecelea cititor  care în ziua de 8 decembrie a abonat CUVÂNTUL pe 12 luni). Din păcate au reacţionat doar o parte din oficiile poştale din raioanele Şoldăneşti şi Rezina.

Astfel, conform condiţiilor concursului, anunţate de redacţie în ajunul Zilei Abonatului, dreptul de a publica gratuit, pe parcursul anului 2018, un text de felicitare în CUVÂNTUL l-au obţinut următorii abonaţi: Maria Luchian (com. Pereni), Lidia Vrabie şi Vitalie Cuzuioc (s. Echimăuţi), Agnesa Zagorodniuc (s. Cogâlniceni), Serghei Buracinschi (s. Lipceni), Simion Plăcintă (s. Gordineşti), Alexandra Garam (s. Trifeşti), Galina Iftodi, Elizaveta Griţco, Ala Grib, Petru Denisencov (com. Lalova), Zinaida Teut (s. Fuzăuca). Respectivii sunt invitaţi să ne prezinte la redacţie doleanţele lor cu textele respective.

De acelaşi drept, pentru fidelitate şi promovarea activă a săptămânalului CUVÂNTUL, vor beneficia în anul curent şeful OP Lalova Petru Donică, dar şi unul dintre cei mai devotaţi cititori ai ziarului nostru – Pantelimon Marii din Piscăreşti.

Prin tragerea la sorţi au fost desemnaţi câştigătorii celor 5 premii (seturi de cârţi în valoare de 300 de lei fiecare) instituite de redacţie pentru persoanele care au perfectat în Ziua Abonatului un abonament anual la săptămânalul CUVÂNTUL. Aceştea sunt: Maria Luchian (Pereni), Simion Plăcintă (Gordineşti), Ala Grib (Lalova), Petru Donică (Lalova) şi Zinaida Teut (Fuzăuca).

Premiile pot fi ridicate de la redacţia ziarului (str. Păcii, 38, or. Rezina) în zilele de lucru. În prealabil ar fi bine de concretizat ora vizitei la următorul număr de telefoan 0 254 21583.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker