Evenimente

Bibliotecă și sală pentru sport, la grădinița de copii

În imagine: Picii de la grădiniţă au pregătit pentru oaspeţi un program artistic.

Copiii din Olișcani, raionul Şoldăneşti, dispun de condiții mai bune pentru a citi o carte sau a face sport. În cadrul Grădiniței ”Scufița roșie” din localitate a fost edificat un bloc, unde sunt amplasate biblioteca pentru copii și sala pentru sport. Cheltuielile și le-a asumat administrația publică locală.

În cadrul festivității de inaugurare a noilor obiective a fost menționat faptul că, pe parcursul ultimilor vreo cinci ani, cu suportul Guvernului României, prin intermediul Fondului de Investiţii Sociale din Moldova, dar și din surse proprii ale administraţiei publice locale, la grădiniță au fost schimbate ușile și ferestrele, a fost reparată capital pardoseala și renovat sistemul de încălzire, construit blocul sanitar și renovate rețelele electrice interne. Pe teritoriul instituţiei a fost instalat un sistem modern de supraveghere, fapt care a contribuit la sporirea securității copiilor.

După tradiţie, s-a oficiat un serviciu divin, la care au participat săteni, conducerea locală și raională.

 

 

Reporter “C”

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker