Evenimente

(VIDEO) Cei mai buni elevi, premiați la ”Gala Olimpicilor”

S-au consumat olimpiadele şcolare locale şi în majoritatea şcolilor au fost organizate festivităţi de omagiere  a celor mai buni elevi, menite să le pună în valoare rezultatele, dar şi să-i motiveze pe colegii lor.  

Gala olimpicilor a fost un eveniment de excepţie pentru întreg Liceul Teoretic „Ioan Sârbu” din Ignăței. Școala, care în toate timpurile a fost și este un altar al cunoștințelor, unde se fac investiții morale, spirituale, culturale și intelectuale în mintea și sufletul tinerei generații, a onorat elevii care au demonstrat capacități şi rezultate deosebite la olimpiadele școlare locale. Alături de elevi s-au bucurat mult de succesele muncii lor profesorii.

Într-o atmosferă solemnă s-a dat start Galei Olimpicilor prin onorarea simbolicii de stat și a drapelului și imnului LT „Ioan Sârbu”. În acordurile imnului „Gaudeamus” și în aplauzele tuturor, Pavel Gheorghiță, olimpicul republican al anului 2017, a adus în sală Torța Cunoștințelor.

Cuvinte de laudă au răsunat în adresa elevilor care, demonstrând aptitudini intelectuale deosebite, au înregistrat performanțe demne de laudă, ocupând locuri premiante chiar şi la 3-5 discipline. Mai mult de 200 de elevi au fost premiați cu diplome de gradul I, II, III și mențiuni.

La această ceremonie au fost onorați și profesorii preparatori pentru munca enormă depusă alături de discipolii lor. Primarul Alexandru Calaraș a înmânat colectivului profesoral o Diplomă de onoare din partea administraţiei satului,  menționând aportul deosebit al acestuia în educația tinerei generaţii, promovarea valorilor civice. Cuvinte de mulțumire din numele părinților și bunicilor a adresat corpului didactic, dar şi elevilor Sofia Caraman, nepoata căreia, Iuliana, s-a învrednicit de câteva diplome de merit.

Deținătorii locurilor premiante din cadrul şcolilor şi liceelor se pregătesc de etapa raională.

Galina Platon, directoarea LT „Ioan Sârbu”, Ignăţei

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker