Evenimente

Dolarul se ieftineşte, iar carburanţii se scumpesc continuu

De mâine, 24 ianuarie, prețul plafon pentru un litru de benzină creşte cu 25 de bani, iar pentru motorină – cu 19 bani. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit noi prețuri plafon majorate la carburanți pentru următoarele două săptămâni, transmite IPN.

Pentru un litru de benzină cu cifra octanică 95 a fost stabilit prețul maxim de 18,47 lei, în comparație cu 18,22 lei în ultimele două săptămâni. Motorina va costa 16,51 lei, comparativ cu 16,32 de până la majorare. În situaţia când dolarul se ieftişte, Agenţia motivează aceste scumpiri prin accizele majorate la carburanţi stabilite de guvernare.

Prețurile noi sunt valabile până pe 6 februarie.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker