Evenimente

Salvatorii l-au scos din ghearele morţii

Un bărbat de 43 de ani a fost scos din ghearele morții. Cazul a avut loc în satul Poiana, raionul Şoldăneşti.

În cadrul campaniei de informare a locuitorilor privind regulile de exploatare a sistemelor de încălzire, angajații Secției Situații Excepționale Șoldănești au observat că la una din case uşile erau deschise. Aceasta în plină iarnă, când afară termometrul indica aproximativ -10 C. Intrând înăuntru, salvatorii au observat corpul nemișcat al unui bărbat. Medicii de la Urgență, ajutorul cărora a fost solicitat, au constatat la bărbat degerături de gradul întâi și doi ale degetelor de la mâini și picoare şi i-au acordat primul ajutor.

Potrivit lui Lilian Cazac, șeful Secţiei Situaţii Excepţionale Șoldănești, în scopul minimizării riscului de incendii în sectorul locativ, angajații instituției au organizat raiduri în localitățile raionului Șoldănești. Numai în ianuarie curent au fost vizitate peste 650 de gospodării.

Aproximativ 1600 de persoane au fost informate privind securitatea antiincendiară, fiindu-le repartizate și pliante tematice.

Natalia Rotari, Victor Sofroni

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker