Evenimente

Nu rataţi numărul de vineri, 26 ianuarie, al CUVÂNTUL-ui!

A făcut-o pe Irina Vlah başcană a Găgăuziei, anterior în această funcţie ajungând numai bărbaţi. I-a spus cumătrului său, Igor Dodon, care promova în acea campanie federalizarea Republicii Moldova, în față: „Igor, poate îți ajunge să vinzi țara în dreapta și în stânga, să trădezi interesul național”.

L-a făcut pe Ilan Şor primar al Orheiului, oraş în care el nu era nici măcar cunoscut. Acum spune: „…îmi cer scuze în fața orheienilor și tuturor basarabenilor, pentru această greșeală și nu am să obosesc să-mi cer scuze pentru această faptă niciodată”. 

Pe 5 octombrie 2016, peste câteva minute după publicarea unui interviu în presa de la Chişinău, a primit un sms de la Dodon: „ești un om terminat”.

Igor Grigoriev, cel care a fost șeful campaniilor electorale a Irinei Vlah şi a lui Ilan Şor (Shor), a cerut azil politic în Spania. Dânsul a acceptat să ofere un interviu pentru săptămânalul CUVÂNTUL.

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker