Evenimente

Parlamentari europeni sosiţi la Orhei la invitaţia lui Şor

Luni, a doua zi după ce Orheiul a fost vizitat de câţiva europarlamentari, despre eveniment a povestit un comunicat al Partidului „Șor”.

Ştirea despre eveniment a fost ilustrată cu imagini care denotă că întâlnirea a avut loc în sediul Primăriei Orhei.

Potrivit sursei, citate de radioorhei.info, pe 21 ianuarie, la Orhei a avut loc o masă rotundă cu participarea a cinci deputaţi din Partidul Popular European, care au răspuns la invitaţia lui Ilan Şor. Patru dintre oaspeţi reprezintă în forul european Italia, iar unul – Cehia.

Luni, despre întrevederea din Orhei au relatat câteva televiziuni şi site-uri din Chişinău. Doar unele dintre acestea au arătat că materialele transmise au fost plătite, ca publicitate.

Masa rotundă s-a desfăşurat în cadrul unei vizite de studiu în municipiul Orhei, iar tematica discuţiilor a vizat implementarea practicilor europene la nivel local, proiectele comune pentru dezvoltarea Orheiului, reformele realizate în domeniul infrastructurii și sectorul social. În comunicat se mai menţionează că europarlamentarii au analizat şi cum sunt realizate promisiunile preelectorale.

La masa rotundă, care a fost organizată în sediul administrației locale, din partea lui Ilan Şor  au participat viceprimarii de Orhei, dar şi alte persoane, cum ar fi  vicepreședinta partidului „Șor”, Marina Tauber,  şi doi foşti şefi ai Serviciului Vamal – Tudor Balițchi şi Viorel Melnic.

însă după apariția acestor ”informații”, preluate de mass-media apropiată primarului de Orhei Ilan Shor, deputații din Parlamentul European s-au văzut nevoiți să intervină și să clarifice lucrurile. Cei patru europarlamentari, care într-adevăr au fost într-o vizită la Orhei, Fulvio Martusciello, Stefano Maullu, Alberto Cirio și Salvatore Domenico Pogliese, au făcut următoarea declarație, în legătură cu minciunile din mass-media controlată de Partidul ”Șor”

„Regretăm profund manipulările nocive ale partidului Șor și ale presei cu referire la ultima noastră vizită în Moldova. Această vizită în Republica Moldova a fost una privată. Partidul Popular European (PPE) nu are nicio intenție și nici nu dorește să sprijine sau să colaboreze în vreun fel cu Ilan Șor sau cu partidul Șor. Folosirea acestei vizite de către mass-media controlată de partidul Șor și de partidul de guvernământ pentru a ataca opoziția arată o încercare disperată de a discredita PPE, a discredita opoziția de centru-dreapta din Moldova, precum și de a induce în eroare opinia publică.”

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker