Politic

FOTO // Din nou fără mască și mănuși, Dodon a mai făcut o baie de mulțime

În timp ce în ultimele zile numărul cazurilor de infecție cu noul coronavirus în Republica Moldova a ajuns la recorduri alarmante, șeful statului continuă vizitele în teritoriu fără mască și mănuși de protecție, contactând și fotografiindu-se cu zeci de cetățeni.

Igor Dodon

Nici de această dată șeful statului nu respectă regulile impuse de către comisia pentru situații excepționale, umblând fără mască la întâlniri cu zeci de cetățeni care poartă mască de protecție.

Igor Dodon

„În cadrul vizitei de lucru în raionul Ștefan Vodă, am depus flori la Monumentele eroilor căzuți în Marele Război pentru Apărarea Patriei din satele Purcari și Brezoaia. De asemenea, am mers în vizită la doi veterani pentru a-i felicita cu ocazia Zilei Victoriei, marcate recent.

I-am felicitat călduros pe ambii veterani și le-am dorit multă sănătate și un cer senin deasupra capului. Totodată, în semn de preţuire a bărbăţiei, curajului și spiritului de sacrificiu manifestate pe cîmpul de luptă, le-am conferit cea mai înaltă distincție de stat – „Ordinul Republicii”,” se arată în postare.

Igor Dodon

Șeful ANSP, Nicolae Furtună, anunța la începutul săptămânii că în perioada 25 mai – 31 mai în RM s-au înregistrat cele mai multe cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus – 1.153 și cele mai multe decese – 45. Ieri, 3 iunie, au fost confirmate 247 de cazuri noi de infectare, iar numărul total al infectaților a ajuns la 8.795 de persoane.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close