Politic

FOTO // Din nou fără mască și mănuși, Dodon a mai făcut o baie de mulțime

În timp ce în ultimele zile numărul cazurilor de infecție cu noul coronavirus în Republica Moldova a ajuns la recorduri alarmante, șeful statului continuă vizitele în teritoriu fără mască și mănuși de protecție, contactând și fotografiindu-se cu zeci de cetățeni.

Igor Dodon

Nici de această dată șeful statului nu respectă regulile impuse de către comisia pentru situații excepționale, umblând fără mască la întâlniri cu zeci de cetățeni care poartă mască de protecție.

Igor Dodon

„În cadrul vizitei de lucru în raionul Ștefan Vodă, am depus flori la Monumentele eroilor căzuți în Marele Război pentru Apărarea Patriei din satele Purcari și Brezoaia. De asemenea, am mers în vizită la doi veterani pentru a-i felicita cu ocazia Zilei Victoriei, marcate recent.

I-am felicitat călduros pe ambii veterani și le-am dorit multă sănătate și un cer senin deasupra capului. Totodată, în semn de preţuire a bărbăţiei, curajului și spiritului de sacrificiu manifestate pe cîmpul de luptă, le-am conferit cea mai înaltă distincție de stat – „Ordinul Republicii”,” se arată în postare.

Igor Dodon

Șeful ANSP, Nicolae Furtună, anunța la începutul săptămânii că în perioada 25 mai – 31 mai în RM s-au înregistrat cele mai multe cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus – 1.153 și cele mai multe decese – 45. Ieri, 3 iunie, au fost confirmate 247 de cazuri noi de infectare, iar numărul total al infectaților a ajuns la 8.795 de persoane.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker