Advertoriale

Scumpului nostru nepoţel, fecioraş, frăţior şi finuţ, Ionuţ Popa din Verejeni

 Iată că în viaţa ta a venit a patra sărbătoare din ziua naşterii. E o zi însemnată şi frumoasă, care te va însoţi an de an, pe care vei aştepta-o totdeauna şi vei serba-o înconjurat de toţi cei scumpi şi dragi. Te cuprindem, îţi dărim caldele noastre sărutări cu frumoase urări. Să creşti cu bine, sănătos, să ai mereu ce vei dori, să-ţi dea Domnul numai bine şi mult noroc cât vei trăi, să fii harnic şi mintios, înţelept şi norocos, viguros ca stejărelul şi isteţ ca voinicelul. În viaţă să ai numai zile senine şi de fericire pline. Ne eşti scump atât de tare, cât nici sare nu-i în mare. La mulţi-mulţi ani! 

Te sărută dulce bunicuţele Tatiana şi Lucia, mămica Natalia, tăticul Serghei, frăţiorul Sergiu, nanii Ion şi Uliana

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker