Evenimente

Fotbaliștii rezineni au câştigat toate meciurile

Competiţiile pentru Cupa de iarnă la fotbal băieți cu vârsta 10-12 ani, organizate de Federația Moldovenească de Fotbal, s-au desfășurat în șase zone. Sportivii rezineni au evoluat în zona Râbnița.

Potrivit lui Vasile Gobjilă, președintele Asociației Raionale de Fotbal Rezina, rezinenii au concurat cu echipele raioanelor Camenca, Florești şi Râbnița. Meciurile au fost disputate pe 20 ianuarie c. Fotbaliştii rezineni s-au dovedit a fi net superiori adversarilor. Meciul cu „Academia viitorului” (Floreşti) ei l-au câştigat cu scorul de 9:2, cele cu „Naarubai” (Râbniţa) şi „Kruiz” (Camenca) – cu 3:2. Mâine fotbaliștii rezineni vor participa la Drochia la finala Cupei de iarnă.

Foto consiliu.rezina.md

 

                                                              Ion Perciun

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker