Sport

Au fost omologate stadioanele pentru antrenamente

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a anunțat astăzi lista arenelor sportive care au fost omologate pentru desfășurarea antrenamentelor în aer liber.

Astfel, MECC a acreditat la prima etapă 5 centre sportive, 4 stadioane și un teren de fotbal pe plajă. Vă prezentăm lista completă:

Complexul Zimbru din Chișinău

Complexul Sheriff din Tiraspol

Joma Arena Chișinău

Stadionul din Suruceni

Stadionul Municipal Hîncești

Stadionul din Tiraspol

Stadionul din Ghidighici

Complexul Dinamo Auto din Ternovca

Centru FMF din Vadul lui Vodă

Plajă, lacul Valea Morilor, Chișinău

FMF aștraptă în continuare de la toate formațiunile fotbalistice afiliate cereri care oferă garanția respectării tuturor normelor de siguranță impuse de autorități pentru demararea procesului de antrenament. Cei care nu vor expedia pe adresa FMF aceste cereri nu vor putea beneficia de acreditarea MECC de începere a pregătirilor pe terenul cu iarbă verde.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker