EvenimenteOrhei

Două incendii de autovehicol în aceeaşi zi: unul a fost prevenit, iar altul lichidat de pompierii din Orhei

Pompierii din Orhei au fost solicitați miercuri pentru a preveni un posibil incendiu la o autocisternă și a lichida un incendiu separat care s-a produs la un autoturism. Potrivit unui comunicat al Direcției Situații Excepționale Orhei, la care se referă radioorhei.info, în amiaza zilei de ieri pompierii au fost alertați despre izbucnirea unui incendiu la o autospecială care se deplasa pe strada 31 august din municipiul Orhei.

Potrivit Dianei Maxim ofițer superior, căpitan al serviciului intern de la DSE Orhei, șoferul autocisternei a auzit un zgomot în timpul deplasării, iar după ce a oprit mașina din secțiunea motorului a început să iasă fum. Pompierii au fost alertați de un martor, iar la fața locului au intervenit două autospeciale ale salvatorilor. Aceștia au constatat că fumul a fost provocat de o defecțiune în secțiunea motorului, fără a exista pericol de izbucnire a unui incendiu.

Într-un alt caz, care a avut loc în aceeaşi zi, pompierii au intervenit pentru a stinge flăcările care au cuprins un automobil în satul Ocnița-Răzeși din raion. Incendiul a fost lichidat de o autospecială, iar ulterior pompierii au constatat că automobilul de model VAZ 2106 era defectat și staționa în curtea unei gospodării din localitate. În momentul izbucnirii incendiului, care a pornit din interiorul automobilului, proprietarii nu se aflau în preajmă. Cauza exactă a incendiului urmează a fi stabilită ulterior.

În ambele incidente nu a avut de suferit nicio persoană.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker