Sport

Vitalie Damașcan părăsește echipa Fortuna Sittard și revine la FC Torino

Fotbalistul Vitalie Damașcan părăsește clubul olandez Fortuna Sittard. Despre acest lucru a anunțat conducerea echipei, care a scris într-un comunicat că se va despărți în această vară de nouă jucători.

În comunicatul publicat pe site-ul oficial al echipei, scrie că atacantul moldovean se va întoarce la echipa Torino. Amintim că Vitalie Damașcan este jucătorul echipei Torino, dar a jucat sub formă de împrumut la echipa Fortuna Sittard pentru o perioadă de un an.

Pentru clubul olandez, Vitalie Damașcan a jucat 21 de meciuri în care a înscris șapte goluri. Fotbalistul, în prezent, valorează, potrivit transfermarkt.com, 1 milion de euro.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker