Politic

Pro-Moldova despre carantina din Parlament

Deputatul grupului „Pro-Moldova”, Corneliu Padnevici, vine cu o reacție la insinuările lui Igor Dodon, care declara că unii parlamentari din formațiunea condusă de Andrian Candu ar putea renunța la mandat. Într-o postare pe pagina sa de facebook, Padnevici infirmă declarațiile și spune că nimeni nu intenționează să-și depună demisia, întrucât mandatele „le-au fost încredințate de cetățeni”. Mai mult, deputatul sugerează că Dodon ar încerca să cumpere demisiile „benevole” ale parlamentarilor, menționeză sursa.

„Arhitectul socialismului prin “culioace” , tovarășul Dodon, crede că “măgarii încărcați cu bani” îi vor deschide orice poartă și îi vor aduce deputați pe tavă. Grupul PRO MOLDOVA vine să-l dezamăgească pe “oleacă specialist” în toate. Nu renunțăm la mandatele ce ne-au fost încredințate de cetățeni. Vom continua să demascăm schemele sale meschine, mai ales că acum a devenit clar de ce a fost nevoie să pună în izolare Parlamentul. Prin această carantină forțată încearcă să tragă de timp ca prin presiuni și corupere să convingă deputați din opoziție să plece din Legislativ și să-și majoreze tabăra de votanți muți. Să-și mai pună pofta-n cui și să se pregătească să dea socoteală pentru toate fărădelegile comise”, a conchis Padnevici.

Acuzațiile colegului său au fost susținute și de deputatul Sergiu Sîrbu.

Iată care a fost adevăratul motiv al carantinei parlamentare! Cum spunea un „clasic” – vrabia malai visează!”, a adăugat parlamentarul.

Amintim că, în cadrul unei emisiuni televizate de la un post afiliat socialiștilor, Igor Dodon declara că majoritatea parlamentară formată din PSRM și PDM ar putea ajunge la 58 de deputați, adăugând că unii reprezentanți de la „Pro Moldova” ar putea renunța la mandat.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker