Evenimente

Bănuitul de omor a fost reţinut

Petru Cojocari din satul Pripiceni-Răzeși, raionul Rezina, intrând la vecinul său Grigore Stoian, l-a găsit pe acesta mort în propria casă şi imediat a semnalat la primărie.

Iacob Frunză, primarul comunei Pripiceni-Răzeși, ne-a relatat că grupul operativ al Inspectoratului de Poliţie Rezina, însoţit de lucrători medicali sosiţi la faţa locului, a stabilit că Grigore Stoian, în vârstă de 76 de ani, ar fi decedat în urma mai multor lovituri cu un obiect din metal. în odaia unde a fost depistată victima erau urme de luptă și o dezordine totală. Corpul răposatului Gr. Stoian a fost expediat la Secția de expertiză medico-legală, care urma să determine pricina morții.

Sursa citată a mai menţionat că polițiștii îl bănuiesc de omor pe un vecin al răposatului, un adolescent de 17 ani, care a  fost găsit și reținut într-o localitate din raionul Orhei.

Ion Perciun

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker