EvenimenteUncategorized

Erou la 15 ani

CUVÂNTUL din 15 septembrie 2017 informa despre faptul, cum „timp de două zile, ridicați pe alertă, vreo 30-35 de polițiști ai Inspectoratului de Poliție Rezina și alți cca 50 de colaboratori, inclusiv chinologi, ai serviciului Situații Excepționale din Rezina, Șoldănești, Orhei și din Chișinău, ajutați de vreo 40 de voluntari din satele Horodiște și Țâpova, au căutat o femeie, care s-a desprins de un grup de turiști și nu a mai revenit în tabăra acestora.”       

Recent dl Ghenadie Moiseenco, șeful Secției Situații Excepționale Rezina ne-a comunicat o veste referitoare la tânărul care a ajutat cel mai mult să fie găsită persoana pierdută.

La finele săptămânii trecute, elevul clasei a IX-a de la Gimnaziul Horodiște, Pantelimon Iftodi, cu ajutorul căruia a fost găsită femeia dispărută la Țâpova, a fost decorat de către Ministerul de Interne al Republicii Moldova cu Medalia “Pentru Vitejie în caz de situații excepționale”, alături de care a mai primit şi un premiu bănesc.

Amintim că anume Pantelimon a direcționat căutările pe calea dreaptă, presupunând că femeia şi-ar fi putut pierde viața la “Cascada Morții”, căzând în deșertul prăpastiei, a mai relatat dl Gh. Moiseenco.

Ion Perciun

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close