EvenimenteUncategorized

Erou la 15 ani

CUVÂNTUL din 15 septembrie 2017 informa despre faptul, cum „timp de două zile, ridicați pe alertă, vreo 30-35 de polițiști ai Inspectoratului de Poliție Rezina și alți cca 50 de colaboratori, inclusiv chinologi, ai serviciului Situații Excepționale din Rezina, Șoldănești, Orhei și din Chișinău, ajutați de vreo 40 de voluntari din satele Horodiște și Țâpova, au căutat o femeie, care s-a desprins de un grup de turiști și nu a mai revenit în tabăra acestora.”       

Recent dl Ghenadie Moiseenco, șeful Secției Situații Excepționale Rezina ne-a comunicat o veste referitoare la tânărul care a ajutat cel mai mult să fie găsită persoana pierdută.

La finele săptămânii trecute, elevul clasei a IX-a de la Gimnaziul Horodiște, Pantelimon Iftodi, cu ajutorul căruia a fost găsită femeia dispărută la Țâpova, a fost decorat de către Ministerul de Interne al Republicii Moldova cu Medalia „Pentru Vitejie în caz de situații excepționale”, alături de care a mai primit şi un premiu bănesc.

Amintim că anume Pantelimon a direcționat căutările pe calea dreaptă, presupunând că femeia şi-ar fi putut pierde viața la „Cascada Morții”, căzând în deșertul prăpastiei, a mai relatat dl Gh. Moiseenco.

Ion Perciun

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker