AdvertorialeOrheiȘoldănești

Judecătoria Orhei informează despre examinarea cererii a S.C. „Speranța 2″ împotriva S.R.L. ,,Compania Susanu” 

Aviz publicitar

Judecătoria Orhei, sediul Șoldănești (or. Șoldănești, str. Victoriei, 18), în corespundere cu prevederile art. art. 2762– 2764 CPC, informează persoana juridică S.R.L. ,,Compania Susanu” cu adresa sat. Olișcani, r-nul Șoldănești, în calitate de pârât, despre faptul că pe rolul instanței se află spre examinare cererea cu valoare redusă a S.C. ,,Speranța 2″ S.R.L. împotriva S.R.L. ,,Compania Susanu” cu privire la încasarea datoriei și a cheltuielilor de judecată.

Se informează pârâtul S.R.L. ,,Compania Susanu că în termen de 30 zile din data publicării avizului pot sa prezinte referința, precum și copiile înscrisurilor necesare în susținerea poziției sale de apărare. Neprezentarea în termen a probelor și a referinței nu împiedică soluționarea pricinii în baza materialelor anexate la dosar.

Ședința de judecată în cauza dată va avea loc la data de 12 aprilie 2022, ora 15:40, la adresa: or. Șoldănești, str. Victoriei, nr.18, sala 3, în lipsa participanților la proces, în procedura scrisă, în conformitate cu prevederile art. 276 CPC.

Judecător, Nicolae Chirilov

Judecătoria Orhei informează despre examinarea cererii a S.C. "Speranța 2" împotriva S.R.L. ,,Compania Susanu" 

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker