AdvertorialeȘoldănești

Citație publică, or. Șoldănești, S.R.L. „Stefanoprod”

CITAȚIE   PUBLICĂ

În conformitate cu cerințele art.108, 2762-2764 Cod de procedură civilă al R. Moldova, Judecatoria Orhei,  sediul  Șoldănești  (srt.Victoriei-18,  or.  Șoldaneti), informează persoana juridică SRL,,Stefanoprod” cu adresa juridică or. Șoldănești, str. M.Eminescu, SSB, despre necesitatea de a prezenta în termen de 30 zile de la publicarea prezentului aviz, referința și copiile necesare întru susținerea poziției sale de apărare, în cadrul cauzei civile la cererea cu valoare redusă a SC,,Speranta 2″ SRL” catre SRL,,Stefanoprod” privind încasarea datoriei contractuale și cheltuielilor de judecată, în caz contrar, cauza se va soluționa în baza materialelor anexate la dosar. 

Totodată , se aduce la cunoștință a pârâtului SRL,,Stefanoprod” că poate depune o acțiune reconvențională în condițiile art.172 i 173 CPC, doar dacă valoarea acțiunii reconvenționale nu depășește valoarea admisibilă în condițiile legale de exercitare a cererii inițiale cu valoare redusă.

În cazul în care pârâtul/pârăta nu va depune referința în termenul stabilit de judecător, va fi decăzut din dreptul de a o prezenta ulterior și soluționarea cererii se va face în baza materialelor anexate la dosar.

Examinarea prezentei cauze civile va avea loc la data de 24.01.2022, ora 10:10 în lipsa participanților la proces, în procedură scrisă, în conformitate cu prevederile art.2763.

Scan3

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker