EvenimenteUtil

Biletele la cursele auto vor putea fi procurate și prin terminalele de plată

De mâine,  15 februarie, biletele de călătorie cu transportul auto vor putea fi cumpărate la terminalele de plăți electronice QIWI. Întreprinderea de stat „Gările și Stațiile auto” a încheiat un parteneriat în acest sens cu administrația companiei.

Ministerul Economiei și Infrastructurii precizează într-un comunicat de presă, citat de IPN, că serviciul va fi accesibil din 15 februarie pentru cursele regulate internaționale și interurbane, iar din 15 martie –  şi pentru cursele locale și raionale.

Călătorul va plăti doar costul călătoriei, fără să i se perceapă comisioane sau taxe adiționale.

În prezent, biletele de călătorie pot fi procurate la casele de bilete ale întreprinderii sau online pe pagina web autogara.md.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker