Politic

PAS, peste 60 de mandate în viitorul Parlament

Ieri, 11 iulie 2021, cetățenii Republicii Moldova au fost chemați la urnele de vot pentru a-și alege un nou Legislativ, iar la secțiile de votare au fost așteptași peste 3 milioane de alegători.

Conform datelor preliminare, după procesarea a 99.50% din procesele verbale, PAS obține peste 60 de mandate în viitorul Parlament, în timp ce BECS ar putea obține 33 de mandate, iar Partidul Șor va accede în Parlament cu 7 mandate.

În diasporă, PAS a obținut o victorie fermă. După procesarea a 140 procese verbale din 150 (93.33%), PAS a obținut 85,94%, în timp ce BECS a adunat doar 2.55%, iar Partidul Șor – 0.61%.

Captura de ecran din 2021 07 12 la 07.50.24

Totodată, PAS a obținut victoria în raioanele Dubăsari, Ialoveni, Băcioi, Călărași, Sîngerei și Telenești, Rezina, Soroca, Orhei.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker