EvenimenteTelenești

Tragedie la Telenești. Doi ciobani au murit, după ce ar fi băut erbicide

Doi ciobani au murit după ce s-au intoxicat cu o substanță pe care au găsit-o într-un pet la umbra unui copac, din extravilanul localității Zahareuca, Telenești, și despre care ar fi crezut că e rachiu, informează deschide.md.

Este vorba despre doi bărbați de 36 de ani și respectiv 38 de ani, originari din localitatea Negureni, care sâmbăta trecută, în timp ce pășteau oile în extravilanul localității Zahareuca, au găsit un pet de 9 litri cu o substanță despre care au crezut că-i rachiu, dar s-ar fi dovedit a fi erbicide.

Cei doi ar fi luat petul și l-au dus la stână unde și ar fi băut din el. Unul dintre ei a fost preluat duminică seara de o ambulanță și transportat la Spitalul raional Telenești, unde a fost internat în secția de reanimare, însă din nefericire medicii nu i-au putut salva viața. Cel de-al doilea a fost transportat la spital luni dimineață, însă din nefericire a murit la scurt timp după internare.

A fost inițiată o anchetă în acest caz.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker