Social

Au sărbătorit în aer liber

Comitetul sindical și administrația IMSP Spitalul Raional Teleneşti au organizat, pe 20 iunie c., o acţiune cultural-sportivă în cadrul Pensiunii turistice “Trei Păstori” din satul Zăhăreuca, raionul Telenești.

La această activitate au participat circa 100 de lucrători medicali şi farmacişti din toate subdiviziunile instituţiei. Scopul evenimentului a fost de a-i întruni pe cei care au contribuit, prin efortul şi entuziasmul lor, la rezultatele bune inregistrate de IMSP SR Teleneşti pe parcursul ultimilor doi ani.

Au venit să-i felicite cu ocazia Zilei profesionale a lucrătorului medical şi farmacistului preşedinta raionului Mariana Ombun, vicepreşedintele Alexandru Tăburceanu şi Alina Pascaru, șefa Direcției Generale Educație. Cu acest prilej, dna Mariana Ombun, din numele Consiliului Raional Telenești, precum și din partea Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale din Moldova, a înmânat unui șir de medici și asistente medicale Diplome pentru activitatea prodigioasă, profesionalism și abnegație în domeniul ocrotirii sănătății populației și contribuție personală la dezvoltarea sistemului de sănătate. Din partea Biroului Executiv al Federației Sindicale „Sănătatea” din Moldova lui Alexei Bivol, directorul IMSP SR Teleneşti, i-a fost înmânată Diplomă de excelență în semn de înaltă apreciere a activității manageriale și promovarea parteneriatului social întru soluționarea problemelor salariaților.

De asemenea, mai multor lucrători medicali le-au fost decernate Diplome din partea Biroului Executiv al Federației Sindicale „Sănătatea” din Moldova, Asociației de Nursing din Moldova și Reprezentanței Canada a Consiliului Mondial Român.

Directorul Alexei Bivol a ţinut să le mulţumească lucrătorilor medicali şi farmaciştilor, specificând că munca tuturor a avut un rol important în lupta împotriva pandemiei de coronavirus. Un rezultat al muncii asidue a întregului colectiv al instituţiei, care ține la imaginea sa şi pentru care sănătatea publică este mai presus de toate, a menţionat în discursul său Alexei Bivol.

A fost oficiat şi un serviciu divin.

Evenimentul a continuat cu o serie de concursuri sportiv-distractive. Participanţii au concurat la probe de forţă şi de inteligenţă. Juriul a apreciat la justa valoare efortul şi, nu în ultimul rând, talentul concursanţilor, anunţând la finalul competiţiilor că învingătorii s-au ales cu o excursie la Complexul subteran „Cricova” și un concert la Palatul Național “Nicolae Sulac”.

Ziua lucrătorului medical şi a farmacistului se sărbătoreşte în fiecare an, în a treia duminică a lunii iunie, fiind instituită prin decret prezidenţial în anul 1994.

Reporter „C”

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker