ApropoSocial

Un ultim cuvânt pentru cititorii CUVÂNTUL-ui

Dragi prieteni, stimați cititori, iată că ne-am apropiat cu pași rapizi spre ultima ediție a ziarului CUVÂNTUL. A ziarului care a dăinuit 25 de ani, a ziarului care a informat, a ajutat și a contribuit în mod deosebit la demascarea falsurilor și luptei contra corupției. 

Zilnic primesc zeci de mesaje de genul ”De ce se închide ziarul?” ”Cum rămâne cu informarea cetățenilor din acest teritoriu?” ”A decedat Iașcenco, moare și ziarul?” Asemenea mesaje primesc toţi colaboratorii redacţiei. 

Astfel, în lumina ultimelor evenimente, dar și pentru a evita multe discuții inutile în acest sens pe viitor, aș vrea să fac câteva precizări. Închiderea ziarului a fost planificată din timp, acest lucru trebuia să se întâmple, doar că domnul Tudor Iașcenco nu a reușit să-și ducă misiunea mai departe, ceea ce ne-a rugat pe noi, întreaga echipă CUVÂNTUL să o facem. Ultima sa doleanță a fost să continuăm varianta print până pe 1 iulie, să finisăm proiectele în care suntem angajaţi, iar apoi să sistăm activitatea. Astfel, cum 25 de ani întreaga redacție și-a ascultat liderul, exact așa o face și acum. 

”De ce nu vindeți ziarul cuiva, măcar o să fim informați aici, în teritoriu”, ne-au spus mulţi.  25 de ani am fost independenți politic, echidistanți și nu am rămas influențați de nici o culoare politică, exact așa plecăm și acum, după 25 de ani de activitate ne retragem destoinic, cu capul sus, independenți, așa cum ne-ați cunoscut, dragi cititori, 25 de ani. 

Într-un mod deosebit vreau să mulțumesc fiecărui cititor în parte, pentru fiecare abonament, fiecare mesaj de susținere, pentru fiecare luptă care a fost dusă împreună cu noi, pentru așteptarea ziarului săptămânal la poartă, pentru accesări pe site-ul nostru, pentru fiecare comentariu, reacție, sugestie. Cu toții ați făcut un lucru enorm de mare, ați făcut ca Ziarul CUVÂNTUL să existe 25 de ani, 25 de ani frumoși și plini de realizări. 

Reușim să plecăm cu o redacție plină de Diplome şi premii, de momente frumoase petrecute cu întreaga echipă, dar și mai complicate uneori, însă tot împreună. Site-ul nostru va activa în continuare, toate materialele postate de-a lungul timpului au fost, sunt și vor fi disponibile pe site, care va fi actualizat cu informații noi. 

Au fost 25 de ani frumosi, și totul datorită vouă, dragi cititori și stimată echipă CUVÂNTUL. Ne spunem la revedere, dar nu ne luăm rămas bun. 

Anton Zabelinschi,
(și de acolo, de Sus, Tudor Iașcenco).

 

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker