Evenimente

În Chișinău are loc marșul dedicat ”familie tradiționale”, organizat de blocul comuniștilor și al socialiștilor

În Chișinău are loc marșul dedicat ”familie tradiționale”, organizat de Blocul Electoral al Comuniștilor și al Socialiștilor.

La eveniment s-au adunat zeci de manifestanți, inclusiv și reprezentanți ai bisericii. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, liderul socialiștilor, Igor Dodon, a îndemnat toți oamenii să se alăture la acest eveniment.

„Dragi prieteni, în acest sfârșit de săptămână vreau să vă invit la evenimentele dedicate Săptămânii Familiei, lansată de Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor. La Chișinău, dar și în centrele raionale se vor desfășura marșuri pentru susținerea familiei tradiționale, festivaluri pentru copii, cu premii, concursuri, concerte, dar și multe alte surprize” a scris Igor Dodon pe pagina sa de facebook.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker