Social

În atenţia tuturor abonaţilor CUVÂNTUL!

În atenţia tuturor abonaţilor CUVÂNTUL!

Stimaţi şi scumpi prieteni! Cu imensă părere de rău, suntem nevoiţi să vă anunţăm că, din motive de forţă majoră, care nu depind de echipa redacţională, începând cu 01 iulie 2021, săptămânalul CUVÂNTUL nu va mai apărea în varianta print (tipărit). Ne cerem mii de scuze în faţa cititorilor care au perfectat abonamente pentru a doua jumătate a anului 2021.

 Anunţăm persoanele care au perfectat abonamentele la oficiile poştale că urmează să-şi revendice banii achitaţi pentru lunile iulie-decembrie 2021 expediind o cerere pe numele ÎS „Poşta Moldovei”, mun. Chişinău, bd. Ştefan cel Mare, 134. MD-2012 sau pe poşta electronică www.posta.md.

Asta pentru că, abonând un ziar, cetăţenii achită banii întreprinderii „Poşta Moldovei”, iar „Poşta Moldovei” nu-i transferă din start redacţiilor, ci doar eşalonat, la sfârşitul fiecărei luni, pentru numerele de ziar care au fost editate în luna respectivă. Deci, toţi banii abonaţilor pentru lunile iulie-decembrie 2021 se află la „Poşta Moldovei”. 

Însă, atât site-ul nostru www.cuvintul.md, cât și pagina noastră de Facebook vor activa în continuare și vor fi completate cu informații de actualitate!

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker