EvenimenteTelenești

Laptopuri gratuite pentru copiii din familiile cu venituri modeste

351 de laptopuri au parvenit de la Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării în adresa Direcţiei Generale Educaţie Telenești pentru a fi oferite gratuit copiilor din familiile nevoiașe. 

Laptopuri gratuite
În imagine: Alina Pascaru: „Vom înmâna calculatoarele în instituțiile de învățământ într-o atmosferă mai solemnă, imediat după examene, părinților”.

În eventualitatea repetării studiilor la distanță, aceştea nu se vor mai afla într-o poziţie mai nefavorabilă faţă de colegii cărora părinţii le pot asigura un calculator personal.

După cum ne-a relatat dna Alina Pascaru, șefa Direcţiei Generale Educaţie Telenești, de comun acord cu managerii instituțiilor de învățământ calculatoarele vor fi repartizate elevilor care au cea mai mare nevoie de ele.

”Laptopurile sunt destinate în cea mai mare parte pentru elevii din clasele a V-a – a XII-a. Urmează să evaluăm familiile cu necesități, astfel ca aceste calculatoare să ajungă acolo unde trebuie cel mai mult, adică în familiile unde nu au deloc calculator acasă, fie al treilea copil din familie nu-l are. Copiilor care nu au acasă rețea Wi-FI, li se va pune la dispoziție o sală de clasă unde aceştea vor avea posibilitate să lucreze în voie”, ne-a relatat dna Alina Pascaru.

În imagine: Alina Pascaru: „Vom înmâna calculatoarele în instituțiile de învățământ într-o atmosferă mai solemnă, imediat după examene, părinților”.

Ion Cernei                  

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker