Social

Sărbătoare pentru copiii din Stohnaia

Căminul de cultură din satul Stohnaia, o suburbie a Rezinei, se află nemijlocit pe traseul turistic spre Mănăstirea Saharna. Angajaţii instituţiei se străduie pe cât le stă în puteri să-i dea un aspect cât mai îngrijit şi mai estetic la exterior, ca să se vadă mână de gospodari.

Cu slăbirea restricţiilor dictate de pandemia de Covid-19, de Ziua internaţională a ocrotirii copilului, aici a fost organizată şi o multaşteptată festivitate, la care au asistat şi părinţi şi bunici.

Surpriza cea mare pentru toţi a fost apariţia în sală a clovnilor, care au fost întâmpinaţi cu mare entuziasm. Au urmat jocuri vesele, victorină la care copiii se întreceau a da răspunsuri, veselie, distracţie la maximum şi cadouri.   

Suntem recunoscători primăriei oraşului pentru această doză de energie pozitivă pe care ne-au oferit-o în locaşul de cultură din sat, cu animatori şi amintiri plăcute.

Nadejda Şova, bunică

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker