EvenimenteȘoldănești

Cupa președintelui raionului Șoldănești la volei feminin

Cu o sete aprigă de competiții, după o pauză grea de peste un an, am revenit la organizarea activităților sportive în raionul Șoldănești.

Astfel, pe 6 iunie, s-a desfăşurat campionatul pentru Cupa preşedintelui raionului la volei feminin, organizat de Secţia Cultură, Tineret şi Sport în parteneriat cu Direcţia Învăţământ, având scopul de a perfecţiona măestria sportivă individuală şi de echipă a jucătoarelor de volei şi de antrenare a tinerilor în practicarea sistematică a sportului pentru fortificarea sănătăţii.

Pe lângă mândrie, ambiție, disciplină şi spirit, încrederea rămâne a fi cheia marilor succese. În cadrul campionatului au participat echipele de volei feminin ale Liceului Teoretic „Alexei Mateevici” din oraşul Şoldăneşti, satului Cușmirca, Gimnaziului Cușmirca și satului Olișcani. Arbitri la acest eveniment sportiv au fost Serghei Bulgac, metodist, Direcţia Învăţământ și Marin Dumbravă, director, Şcoala Sportivă din oraşul Şoldăneşti. Cele 4 echipe participante la competiţie au demonstrat un joc frumos şi captivant.

În contextul situației epidemiologice provocate de pandemia de Covid-19 au fost respectate măsurile de sănătate publică pentru prevenirea infectării cu Coronavirus.

Învingătorii au fost premiaţi cu o Cupă, medalii şi diplome din partea Consiliului Raional Şoldăneşti, înmânate de către președintele raionului, Nicolae Mândru. Cupa preşedintelui raionului Şoldăneşti a fost câștigată de echipa din satul Cușmirca, pe locul II s-a clasat echipa Liceului Teoretic „A. Mateevici”, iar locul III l-au obținut sportivele din satul Olișcani.

Președintele raionului a adresat sincere mulţumiri echipelor, antrenorilor şi arbitrilor. 

Rodica Cazacu, specialistă, Secția Cultură, Tineret și Sport Şoldăneşti

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker